• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

VanLier Posthumus Notarissen Swalmen

VanLier Posthumus notarissen is in 1985 gestart door (oud) notaris Mr. J.W.B. van Lier. In 2011 is notaris Van Lier eervol ontslagen en is hij opgevolgd door mr. Esther te Veldhuis. Vanaf 1997 is de andere notaris, mr. Joyce Martens-Posthumus op dit kantoor werkzaam.

Chat met onze medewerkers

VanLier Posthumus notarissen is een kantoor dat zich richt op de algemene notariële praktijk en haar diensten aanbiedt op alle specifieke notariële deelgebieden, zoals de familiepraktijk, de onroerend goed praktijk en de ondernemingspraktijk.

Toegankelijke benadering door notarissen

Samen met ons team zijn wij, Joyce Martens-Posthumus en Esther te Veldhuis, als notarissen in de regio Roermond, u graag van dienst bij het regelen van uw notariële zaken. Wij streven er altijd naar om u op uw gemak te stellen. Wij houden van een persoonlijke en informele benadering. 
Het uitleggen van de juridische tekst in begrijpelijke taal is altijd ons doel, zodat er alleen geregeld wordt wat ú wilt en waar ú volledig achter staat.
Met onze jarenlange ervaring in het notariaat weten we hoe we de zaken goed moeten regelen, maar zijn we er ook van overtuigd dat dit alleen mogelijk is in samenspraak met u!

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen van de verschillende aktes. Welke prijs geldt is afhankelijk van jouw wensen en wat er in jouw situatie nodig is om te regelen. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfsopvolgingsfaciliteiten), je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 
  • Eén testament: € 315 - Eén uitgebreid testament: € 390
  • Twee testamenten voor partners € 465 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 565 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen) of € 665 (partners met kinderen uit eerdere relaties) 
  • Eén levenstestament € 260 
  • Twee levenstestamenten voor partners € 370
  • Samenlevingscontract € 300 – Uitgebreid samenlevingscontract € 350
  • Schenkingsakte € 300* - uitgebreide schenkingsakte € 325

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat.

Contact