• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Notaris Unie Almere

Sharon Hament is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Notarisunie in Almere. Op deze pagina stelt zij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Mijn naam is Sharon Hament. Ik ben in 1980 geboren in Heerhugowaard en sinds 1988 woonachtig in Almere, één van de jongste en grootste gemeenten van Nederland.

Altijd werkzaam in of rond het notariaat

In 1998 ben ik Rechten gaan studeren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In de loop van het propedeusejaar heb ik er voor gekozen om me te gaan richten op Notarieel Recht. Deze studierichting heb ik in 2002 succesvol afgerond en sindsdien ben ik altijd werkzaam geweest in of rond het notariaat.

Een nieuw avontuur als jongste notaris van Flevoland

Koning Willem-Alexander heeft mij op 15 augustus 2013 benoemd tot notaris in de gemeente Almere. Daarmee ben ik de jongste notaris van Flevoland. Ik bewaar heel goede herinneringen aan deze periode. Het is natuurlijk altijd spannend om in economisch moeilijke tijden een nieuw avontuur te beginnen, maar we hebben een hecht team dat er samen volledig voor gaat. Dat je niet zomaar notaris kunt worden, maakt het gehele benoemingsproces natuurlijk extra spannend.

Ieder mens en iedere situatie is uniek

Notaris zijn is een boeiend en veelzijdig vak. Ik heb mij nooit zo kunnen vinden in de standaard vooroordelen die men vaak heeft (stoffig, oubollig, deftig, saai…). Ieder mens en iedere situatie is uniek. Het is ontzettend leuk en inspirerend om contact te leggen met alle verschillende mensen en hen bij te staan bij het vastleggen of uitvoeren van hun wensen.

Over Notaris Unie

Notaris Unie bestaat uit 4 dertigers. Wat wij het belangrijkst vinden, is dat mensen zich op hun gemak voelen en weten dat ze al hun notariële problemen aan ons kunnen voorleggen. Wij staan voor kwaliteit, laagdrempeligheid en begrijpelijkheid tegen een redelijke prijs. Bij ons geen stoffige notaris of wollig taalgebruik. Wat u wel kunt verwachten? Humor, daadkracht en maatwerk. De cliënt komt altijd op de eerste plaats!

Tarieven

De all-in prijzen voor een akte via de DELA NotarisService zijn:

  • samenlevingscontract € 230,
  • schenkingsakte € 230,
  • één testament € 290 of twee testamenten voor partners € 415,
  • één levenstestament € 235 of twee levenstestamenten voor partners € 320

 

Contact