• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Lint Notarissen Rhoon

Desiree Satimin is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Lint Notarissen in Rhoon. Op deze pagina stelt zij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Notaris in Rotterdam

Mijn naam is Desiree Satimin. Ik ben in Rotterdam geboren en sinds enige tijd notaris in deze mooie en ondernemende stad. Samen met mijn partner Arjan en onze twee kinderen woon ik in de regio van Rotterdam. Tijdens mijn studie Notarieel Recht aan de Universiteit van Leiden, ben ik reeds gaan werken in het Notariaat. Hierdoor heb ik al vroegtijdig de theorie met de praktijk kunnen combineren, waardoor ik zowel in de familiepraktijk, de registergoederenpraktijk als in het ondernemingsrecht een brede ervaring heb opgedaan.

Mijn notarispraktijk is een onderdeel van de maatschap Lint Notarissen. Lint Notarissen vormt geografisch een lint van notariskantoren met 4 vestigingen in de regio van Rotterdam en de Krimpenerwaard.

Het contact met de cliënten

Het leukste van mijn beroep vind ik het contact met de cliënten. Of zij nu een huis kopen, gaan trouwen of een onderneming starten. Als notaris zorg je ervoor dat elke belangrijke gebeurtenis in een mensenleven goed wordt vastgelegd. Uiteraard zijn cliënten ook welkom voor het vastleggen van hun laatste wensen. U kiest bij mij voor een vakkundige no-nonsense aanpak. Ik neem de tijd voor u en handel alles snel af tegen scherpe tarieven.

Tarieven

De all-in prijzen voor een akte via de DELA NotarisService zijn:

  • samenlevingscontract € 255,
  • schenkingsakte € 255,
  • één testament € 315 of twee testamenten voor partners € 465,
  • één levenstestament € 260 of twee levenstestamenten voor partners € 370

Contact