• Overlijden melden - 0800 955 66 55 (24 uur per dag) 

Lint Notarissen Lekkerkerk

Leo van Veen is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Lint Notarissen in Lekkerkerk. Op deze pagina stelt hij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

40 jaar in het notariaat

Mijn naam is Leo van Veen, ben gehuwd en heb twee kinderen. In de afgelopen 40 jaar dat ik werkzaam ben in het notariaat heb ik een brede ervaring opgebouwd op alle notariële rechtsgebieden. Naast mijn notarispraktijk in Lekkerkerk ben ik tevens voorzitter van de maatschap. Met 6 kantoren en 6 notarissen die worden ondersteund door 1 toegevoegd notaris (zie pagina Capelle aan den IJssel), twee kandidaat-notarissen (Linda Broere en Farisha Poesé) en 60 medewerkers worden de cliënten snel, goed en klantvriendelijk geholpen.

Dichtbij de mensen, daar ligt het werk

Veel mensen hechten aan een notariaat dat niet ver van hen afstaat. Met onze werkwijze kunnen we dat garanderen. We zeggen immers niet voor niets vol overtuiging: ‘Dichtbij de mensen, daar ligt ons werk!’ We willen voor iedereen drempelloos toegankelijk zijn, klaar staan voor elke cliënt met vragen die betrekking hebben op ons vakgebied. Daarnaast willen we efficiënt handelen en scherpe tarieven aanbieden. Dat lukt uitstekend omdat we binnen onze organisatie over een vanuit onze zes kantoren samenwerkende back-office beschikken met zeer deskundige specialisten op elk onderdeel van het notariaat.

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen van de verschillende aktes. Welke prijs geldt is afhankelijk van jouw wensen en wat er in jouw situatie nodig is om te regelen. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfsopvolgingsfaciliteiten), je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 

Eén testament: € 315 - Eén uitgebreid testament: € 390
Twee testamenten voor partners € 465 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 565 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen) of € 665 (partners met kinderen uit eerdere relaties) 
Eén levenstestament € 260 
Twee levenstestamenten voor partners € 370
Samenlevingscontract € 300 – Uitgebreid samenlevingscontract € 350
Schenkingsakte € 300* - uitgebreide schenkingsakte € 325*

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat. 

 

Contact