• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Hoekstra & Partners Zwolle

Rolf Grit is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Hoekstra & Partners in Zwolle. Op deze pagina stelt hij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Na te zijn afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, heb ik als kandidaat-notaris vanaf 2003 ervaring opgedaan bij verschillende notariskantoren. Van klein tot groot. Per 1 maart 2014 ben ik benoemd tot notaris in de gemeente Zwolle.

Afgestemd op uw persoonlijke situatie

Vanaf het begin van mijn loopbaan ben ik opgeleid in de algemene notariële praktijk, met de nadruk op het personen- en familierecht en ondernemingsrecht. Goed juridisch advies is onafhankelijk en perfect afgestemd op uw persoonlijke situatie. Ons advies moet daarom ook door u worden begrepen. Samen met alle medewerkers van ons kantoor sta ik voor u klaar om complexe materie in een duidelijk verhaal te vertalen.

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen van de verschillende aktes. Welke prijs geldt is afhankelijk van jouw wensen en wat er in jouw situatie nodig is om te regelen. 

Let op: in bepaalde situaties kun je geen gebruik maken van de DELA NotarisService, bijvoorbeeld als je in je testament zaken wilt regelen voor je eigen bedrijf (bedrijfsopvolgingsfaciliteiten), je een estate planningsadvies wenst of als je medische verklaringen op wilt nemen in je levenstestament. 

Eén testament: € 315 - Eén uitgebreid testament: € 390
Twee testamenten voor partners € 465 – twee uitgebreide testamenten voor partners € 565 (partners zonder kinderen of met alleen gezamenlijke kinderen) of € 665 (partners met kinderen uit eerdere relaties) 
Eén levenstestament € 260 
Twee levenstestamenten voor partners € 370
Samenlevingscontract € 300 – Uitgebreid samenlevingscontract € 350
Schenkingsakte € 300* - uitgebreide schenkingsakte € 325*

*Wil je aan meer dan twee personen schenken? Dan betaal je per extra ontvanger € 25.

Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, kosten inschrijving CTR/CLTR, dossierkosten en kosten voor het Kwaliteitsfonds Notariaat. 

 

Contact