• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Hoekstra & Partners Groningen

Marcel de Jong is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Hoekstra & Partners Groningen. Op deze pagina stelt hij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Mijn naam is Marcel de Jong, sinds 2008 notaris te Groningen, geboren in 1975, vader van Thijmen, 9 jaar, en Lieke en Feline, 7 jaar oud.

Jong en ambitieus team

In 2008 ben ik in Groningen begonnen als notaris met een jong en ambitieus team. Er zijn op mijn vestiging nu 11 medewerkers werkzaam, de meeste met ruime ervaring in het vak. Wij hebben sinds de start aangetoond dat we met concurrerende tarieven toch een kwalitatief goed kantoor neer kunnen zetten. Transparantie, laagdrempeligheid en klantgericht werken behoren tot onze speerpunten en hebben geleid tot een succesvol kantoor, ondanks de crisistijd.

Goed bereikbaar

Ik ben actief in maatschapsverband onder de naam Hoekstra en Partners Notarissen, met 4 andere notarissen gevestigd te Leeuwarden, Zwolle, Utrecht en Sint Nicolaasga. Mijn vestiging in Groningen heeft een eigen parkeergelegenheid, is ook geopend op donderdagavond en goed bereikbaar, schuin tegenover Martiniplaza in Groningen.

Een prachtig vak

Notaris zijn is een prachtig vak. Mensen goed kunnen adviseren op juridisch gebied en daarnaast de diversiteit van mensen aan tafel maken zorgen ervoor dat het niet snel saai wordt, in tegenstelling tot wat wel eens wordt gedacht. Als ik tijd over heb is sport mijn grote passie. Wielrennen, hardlopen en spinning behoren tot de activiteiten die ik in mijn vrije tijd beoefen. Sporten zorgt ervoor dat ik elke dag weer fit en met veel plezier naar kantoor ga.

Tarieven

De all-in prijzen voor een akte via de DELA NotarisService zijn:

  • samenlevingscontract € 255,
  • schenkingsakte € 255,
  • één testament € 315 of twee testamenten voor partners € 465,
  • één levenstestament € 260 of twee levenstestamenten voor partners € 370

Contact