• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

HJ Notariaat Tuitjenhorn

Met drie notarissen, één toegevoegd-notaris, één kandidaat-notaris en verschillende notariële medewerkers staan wij iedere dag voor u klaar. Op onze twee vestigingen in Castricum en in Tuitjenhorn kunnen wij u, met onze 26 medewerkers, een full service notariële dienstverlening bieden. Op deze pagina stellen de notarissen zich graag aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Sandhia Jankipersad
Na haar studie notarieel recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam heeft Sandhia Jankipersad al ruim twintig jaar werkervaring opgedaan in het notariaat. In 2018 is Sandhia de opvolger geworden van oud-notaris Sijbrand Feikema. Zij is vooral actief als estate planner en heeft zich gespecialiseerd in het particuliere onroerend goed.

Jakob Heldring
Jakob Heldring heeft eveneens ruim twintig jaar werkervaring opgedaan in het notariaat, na zijn studie notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is gespecialiseerd in het afwikkelen van nalatenschappen en in het personen- en familierecht. Jakob is in oktober 2018 benoemd tot notaris. In Castricum is hij een nieuw protocol gestart.

Marijn Vos-van Roijen

Marijn Vos is al sinds 1999 in het notariaat werkzaam. Sinds 2007 werkt zij met groot enthousiasme in Castricum. De specialisatie van Marijn is het personen- en familierecht en onroerend goed. Zij is een echte ‘bruggenbouwer’, die partijen nader tot elkaar weet te brengen. Daarnaast maakt Marijn graag complexe structuren begrijpelijk voor de klant. ‘Maatwerk leveren’ is haar motto. In november 2022 is Marijn benoemd tot notaris in de gemeente Schagen, als opvolger van oud-notaris mr. Wijnbeld.

Contact