• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Batenburg notarissen Haarlem

Jan de Beer is de notaris die uw akte opmaakt als u kiest voor Batenburg notarissen in Haarlem. Op deze pagina stelt hij zich persoonlijk aan u voor.

Chat met onze medewerkers

Mijn naam is Jan de Beer. Ik ben één van de notarissen bij Batenburg Notarissen. Na mij studie Nederlands Recht en Notarieel Recht aan de VU in Amsterdam ben ik op 1 januari 1999 als kandidaat-notaris aan de slag gegaan bij Batenburg Notarissen. Na ruim 6 jaar ervaring en afronding van de beroepsopleiding (die je naast je werk volgt) ben ik in juli 2006 benoemd tot notaris op hetzelfde kantoor.

Ongedwongen werkwijze

Ons kantoor is een eigentijds notariskantoor met een lange staat van dienst. Een mix van vakmanschap, toewijding en een frisse, open aanpak maakt dat opdrachtgevers ons graag inschakelen. Wij zijn veruit het grootste en tevens meest veelzijdige notariskantoor in de regio Kennemerland. Onze notarissen, kandidaat-notarissen en andere medewerkers hebben op tal van terreinen hun sporen verdiend. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering. Opdrachtgevers zijn prettig verrast door onze ongedwongen werkwijze.

Kennis en vaardigheden inzetten voor brede groep mensen

Het mooie aan notaris zijn, zeker op een kantoor als het onze, is dat je de specialistische juridische kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan tijdens de studie, beroepsopleiding en in de praktijk, kunt inzetten voor een brede groep mensen. In mijn praktijk kom in aanraking met mensen van jong tot oud en zowel met particulieren als met ondernemers.

Tarieven

Vanaf 1 januari 2017 zijn de all-in prijzen voor een akte via de DELA NotarisService: samenlevingscontract € 220, schenkingsakte € 220, één testament € 280 of twee testamenten voor partners € 395, huwelijkse voorwaarden € 585 en partnerschapsvoorwaarden € 585, één levenstestament € 225 of twee levenstestamenten voor partners € 300.

Contact