• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.

Is mijn uitvaartverzekering te duur?

Chat met onze medewerkers

Denk daarom goed na over uw wensen als u een uitvaartverzekering afsluit. Zorg ook dat u uw wensen altijd vastlegt en kenbaar maakt aan uw nabestaanden.

Nooit onderverzekerd

De kosten voor een uitvaart stijgen gedurende de jaren. Daarom is het DELA UitvaartPlan waardevast. Dat betekent dat uw verzekering automatisch wordt aangepast aan de stijging van de uitvaartkosten. We passen hier de premie jaarlijks op aan.

Soms gebeurt het ook dat uw wensen veranderen. Of misschien wijzigt er wel iets in uw persoonlijke (financiële) situatie. Is dat bij u ook het geval? Ook dan kan uw uitvaartverzekering tussendoor aanpassen nodig zijn. Twijfelt u over de verzekering die u heeft? Dan is het beter om teleurstellingen te voorkomen.

Aanpassen uitvaartverzekering DELA

Neem voor het aanpassen van uw DELA UitvaartPlan altijd contact op met uw adviseur of DELA. Dan kijken we samen of het echt nodig is om uw verzekering aan te passen. En weet u zeker dat u het afscheid krijgt zoals u dat wenst.

Wat kost uw uitvaart?

Wilt u weten wat een uitvaart of crematie kost? Of wilt u controleren of uw verzekering past bij uw uitvaartwensen? Met ons handige stappenplan zoekt u dat eenvoudig uit.

Bereken uw uitvaartkosten.