• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Doe mee met Wizzie

DELA wil meer betekenis geven tijdens het leven. Daarom hebben we Wizzie bedacht, om kinderen te leren om te gaan met geld. En om jou als ouder te helpen je kind een goede financiële basis te geven. Zo zijn we er voor elkaar en helpen we generaties verder. Want wat je meegeeft is wat je straks achterlaat.

Chat met onze medewerkers

Wat kun je verwachten

We bekijken de mogelijkheden om meer te betekenen voor ouders en hun kinderen. Hiervoor hebben we Wizzie bedacht. We zijn bezig hier passende uitingen bij te maken, maar dit is nog in ontwikkeling. Vind je het leuk ons hierbij te volgen? Geef onderstaand je e-mailadres en wij houden je op de hoogte.

Hou mij op de hoogte

Land*
E-mailadres*
E-mailadres*

Wie is Wizzie?

Is je kind 4 jaar of ouder? Dan legt Wizzie de uil op een speelse manier aan jouw kind uit wat de waarde is van geld en hoe hij of zij slim met geld kan omgaan. En dat ze met kleine beetjes ook een groot doel kunnen bereiken.

Waarom doet DELA dit

DELA is een coöperatie van ruim drie miljoen leden. Sinds onze oprichting in 1937 geldt: samen sta je sterker en kun je méér bereiken. Ons doel is al meer dan 80 jaar om onze leden en hun families verder te helpen. Dat doen we onder andere met producten en diensten die helpen zorgeloos de toekomst tegemoet te kunnen gaan.

Zo zijn we er voor elkaar en helpen we generaties verder. Want wat je meegeeft is wat je achterlaat.