Keurmerk klantgericht verzekeren

Wij stellen onze klanten centraal. Daarom werken we volgens de uitgangspunten van het Keurmerk klantgericht verzekeren. Wij hebben dit keurmerk in december 2010 behaald. U kunt erop vertrouwen dat u duidelijke informatie van ons ontvangt. Ook staan we u snel te woord als u ons belt. U kunt er verder op rekenen dat u snel een antwoord ontvangt op vragen die u ons stelt. En uw klachten behandelen we zorgvuldig.

Een 7,21 voor DELA

Het Verbond van Verzekeraars hield in april 2017 een groot klanttevredenheidsonderzoek onder verzekerden van verzekeraars op het gebied van schade-en levensverzekeringen. Bijna 11.000 klanten van 48 verzekeraars beoordeelden hun verzekeraar op de onderwerpen ‘vertrouwen’, ‘tevredenheid’, ‘klantgerichtheid’, ‘deskundigheid’ en ‘duidelijkheid’. Klanten gaven coöperatie DELA 7,21. Dit is wat lager dan in 2016, toen klanten ons beoordeelden met een 7,44. Vanzelfsprekend gaan we het komende jaar aan de slag om u ten minste weer even tevreden te laten zijn als vorig jaar.

Wat doen we met de resultaten van het onderzoek?

In 2016 hebben we onze brieven en onze website regelmatig laten toetsen door klanten. Op basis van de klantreacties hebben we onze brieven en website aangepast. We blijven dit ook in de toekomst doen zodat het zo duidelijk mogelijk is waar u voor verzekerd bent en wat u van ons kunt verwachten. Daarnaast zijn we dit jaar gestart met een aantal projecten om onze klantenservice verder te verbeteren. Ons doel is om u op een nog persoonlijker en deskundiger manier van dienst te zijn. Niet alleen aan de telefoon, maar ook wanneer u ons schrijft of mailt.

Vergelijk de klanttevredenheid in VerzekeraarsinBeeld

De website VerzekeraarsInBeeld geeft antwoord op de vraag ‘Hoe goed is mijn verzekeraar eigenlijk?’. Op een heldere manier worden de scores weergegeven. Bent u op zoek naar de scores van coöperatie DELA? Dan kunt u onze pagina bekijken. Hier vindt u ook een aantal klantreacties. Wilt u een aantal verzekeraars met elkaar vergelijken? Dan kunt u de Vergelijker gebruiken, waar u de scores van drie verzekeraars naast elkaar kunt zetten.

VerzekeraarsInBeeld | Dela

Kijk voor meer informatie over het keurmerk op www.keurmerkverzekeraars.nl of voor algemene betrouwbare en onafhankelijke informatie over geldzaken op Wijzer in geldzaken.

Chat met onze medewerkers