• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Mogelijkheden voor eten en drinken

Afscheid nemen van een dierbare is moeilijk. In onze uitvaartlocaties doen wij er samen met u dan ook alles aan om het afscheid zo goed mogelijk te verzorgen. Onze locaties beschikken over sfeervolle ontmoetingsruimtes waar nabestaanden na de afscheidsdienst samen kunnen komen om rustig na te praten en herinneringen op te halen. Wij hebben een uitgebreid assortiment eten en drinken uit eigen keuken.

We bieden volop mogelijkheden voor ieders wensen. Of nabestaanden nu kiezen voor één van onze complete arrangementen of liever zelf iets samenstellen uit ons ruime assortiment: we vinden samen met u altijd een invulling die voldoet aan de wensen. Van een lunch tot een vlaaienbuffet met koffie en thee en van een borrel met hapjes tot een high tea.

Uitgebreide cateringmogelijkheden

In onze locaties bieden we een aantal standaard arrangementen aan, van een prima basisarrangement tot een zeer uitgebreid en luxe arrangement. U kunt samen met de nabestaanden uiteraard ook zelf iets samen stellen. Uw locatiemanager vertelt u er graag meer over. Of bekijk de brochure. Hier leest u meer over de arrangementen en de prijzen.

De mogelijkheden bespreken

U kunt samen met de nabestaanden de uitvaartlocatie altijd vooraf bezoeken. Onze medewerkers staan voor u en de nabestaanden klaar. Zij laten jullie graag de ruimtes zien, beantwoorden jullie en gaan graag met jullie in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. U kunt altijd een afspraak maken met een locatiemanager bij u in de buurt.

  • 040 262 49 00 Voor al uw vragen over de dienstverlening van DELA. Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur.
  • 040 262 49 00 Voor al uw vragen over de dienstverlening van DELA. Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur.