Beste relatie

Op ons ondernemersportaal vindt u meer informatie over onze dienstverlening en onze locaties.

U vindt hier informatie over onze huisregels, voorwaarden en opdracht voor crematie en ons horecaconcept en onze tarieven. Ook vindt u hier de contactgegevens van alle locatiemanagers.

Belang van een goede samenwerking met u

Samen met u helpen wij nabestaanden om van het afscheid een mooie herinnering te maken. En dat in een fijne omgeving waar zij in alle rust herinneringen kunnen ophalen. Een goede samenwerking kan daarbij niet ontbreken. Daarom introduceren wij het ondernemersportaal: een hulpmiddel waar u nuttige informatie vindt om uw klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Verrijking

Naar de toekomst toe willen we dit portaal steeds verder uitbreiden. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan het online reserveren van de locatie. Het verrijken van dit portaal doen we graag samen met u. Zodat wij u en onze gezamenlijke klanten steeds beter van dienst kunnen zijn. Heeft u tips of ideeën? Laat het ons dan gerust weten.

Coöperatie DELA is lid van de LVC (Landelijke Vereniging van Crematoria) en de LOB (Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen).

  • 040 262 49 00 Voor al uw vragen over de dienstverlening van DELA. Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur.
  • 040 262 49 00 Voor al uw vragen over de dienstverlening van DELA. Bereikbaar van ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur.