• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij Uitvaartcentrum IJmond in Heemskerk

Geen enkel persoon is hetzelfde, dus is ook geen enkele uitvaart hetzelfde. Uitvaartverzorging IJmond in Heemskerk biedt als dochter van DELA nog steeds dezelfde service als u gewend bent: uitvaarten volgens uw persoonlijke invulling en altijd bij u in de buurt. Tegelijkertijd profiteren onze klanten van de voordelen van een uitvaart bij een grote coöperatie als DELA. Ons verzorgingsgebied is Noord-Holland.

Chat met onze medewerkers

Uitvaartverzorging IJmond in Heemskerk

Laan van Assumburg 95A
1962 TL Heemskerk
Uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum Heemskerk van Uitvaartverzorging IJmond ligt aan de Laan van Assumburg in Heemskerk en is in 2014 ingrijpend verbouwd. Het uitvaartcentrum heeft een geheel nieuwe indeling en aankleding gekregen. Het resultaat is een sfeervol gebouw met lichte binnenruimtes en een warm interieur.

Bijzonder is de waaksuite. In deze speciale 'huiskamer' kunnen nabestaanden in eigen kring afscheid nemen van hun dierbare, die in een aparte ruimte ligt opgebaard. Omdat de suite een eigen toegang en sleutel heeft, kunnen nabestaanden er op elk gewenst moment, dag en nacht, terecht.

De vernieuwde aula biedt niet alleen ruimte aan een condoleanceavond, maar is ook geschikt voor een afscheidsbijeenkomst die voorafgaat aan een begrafenis of crematie - zeker als het gezelschap niet te groot is. Via beeldscherm en geluidsinstallatie kunnen foto's en muziek worden afgespeeld. Na de plechtigheid kunnen er consumpties worden geserveerd.

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.