• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Welkom bij Uitvaartcentrum IJmond in Heemskerk

Geen enkel persoon is hetzelfde, dus is ook geen enkele uitvaart hetzelfde. Uitvaartverzorging IJmond in Heemskerk biedt als dochter van DELA nog steeds dezelfde service als u gewend bent: uitvaarten volgens uw persoonlijke invulling en altijd bij u in de buurt. Tegelijkertijd profiteren onze klanten van de voordelen van een uitvaart bij een grote coöperatie als DELA. Ons verzorgingsgebied is Noord-Holland.

Chat met onze medewerkers

Associatie & IJmond DELA - uitvaartcentrum in Heemskerk

Laan van Assumburg 95A
1962 TL Heemskerk
Uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum Heemskerk van Uitvaartverzorging IJmond ligt aan de Laan van Assumburg in Heemskerk en is in 2014 ingrijpend verbouwd. Het uitvaartcentrum heeft een geheel nieuwe indeling en aankleding gekregen. Het resultaat is een sfeervol gebouw met lichte binnenruimtes en een warm interieur.

Bijzonder is de waaksuite. In deze speciale 'huiskamer' kunnen nabestaanden in eigen kring afscheid nemen van hun dierbare, die in een aparte ruimte ligt opgebaard. Omdat de suite een eigen toegang en sleutel heeft, kunnen nabestaanden er op elk gewenst moment, dag en nacht, terecht.

De vernieuwde aula biedt niet alleen ruimte aan een condoleanceavond, maar is ook geschikt voor een afscheidsbijeenkomst die voorafgaat aan een begrafenis of crematie - zeker als het gezelschap niet te groot is. Via beeldscherm en geluidsinstallatie kunnen foto's en muziek worden afgespeeld. Na de plechtigheid kunnen er consumpties worden geserveerd.