• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij RGU DELA in Den Haag

Wij heten u van harte welkom in ons mooie uitvaartcentrum aan de Benoordenhoutseweg in Den Haag. Bij RGU DELA hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding van nabestaanden. We willen hen graag ontzorgen en proberen aan alle wensen te voldoen. Samen maken we van elk afscheid iets moois.

Chat met onze medewerkers

't Clingendaelhuys in Den Haag

Benoordenhoutseweg 279
2596 BJ Den Haag
Uitvaartcentrum, Regiokantoor

Van verzorging tot afscheid

De verzorging van de overledene wordt in het uitvaartcentrum gedaan. Nabestaanden mogen hierbij helpen of meekijken bij het verzorgen van hun dierbare. Onze medewerkers begeleiden hen graag hierbij. Uw uitvaartverzorger kan u hier meer over vertellen.

Sfeervol afscheid

Ons uitvaartcentrum heeft drie intieme aula’s en een grote aula met een eigen ruime entree. De grote aula is een mooie plek om een afscheidsdienst te houden. Na de afscheidsdienst nog even napraten en herinneringen ophalen? Daar verzorgen wij graag een mooie koffietafel bij. De mogelijkheden zijn heel divers. Van een kop koffie met cake of gebak tot hapjes met een goede wijn.

Samen herinneren

We besteden veel aandacht aan het levend houden van herinneringen. De herinneringsbijeenkomst is een moment om even stil te staan en terug te kijken, maar ook om weer vooruit te kijken. Samen met andere families die in dezelfde periode iemand verloren. Tijdens de bijeenkomst kunnen nabestaanden hun dierbare met woorden, muziek en stilte gedenken. Een bijzonder onderdeel van de bijeenkomst is het moment waarop elke overledene persoonlijk wordt genoemd en we een kaars voor hem of haar ontsteken.

Wij staan graag voor u klaar.

Team RGU DELA Den Haag

Impressie van onze locatie