• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum RGU DELA in Rijswijk

Ons uitvaartcentrum ligt mooi centraal in Rijswijk, op de grens met Den Haag. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding van nabestaanden. We willen nabestaanden graag ontzorgen en proberen aan alle wensen te voldoen.

Chat met onze medewerkers

RGU DELA in Rijswijk

Sammersweg 4
2285 SB Rijswijk
Uitvaartcentrum

Van verzorging tot afscheid

De verzorging van de overledene wordt in het uitvaartcentrum gedaan. Nabestaanden mogen hierbij helpen of meekijken bij het verzorgen van hun dierbare. Onze medewerkers begeleiden hen graag hierbij. Uw uitvaartverzorger kan u hier meer over vertellen.

Sfeervol afscheid

Ons uitvaartcentrum heeft één familiekamer en een grote aula. Onze verzorgruimte is geschikt voor verzorging met familie en rituele wassingen. De grote aula is een mooie plek om een afscheidsdienst te houden. Na de afscheidsdienst nog even napraten en herinneringen ophalen? Daar verzorgen wij graag een mooie koffietafel bij. De mogelijkheden zijn heel divers. Van een kop koffie met cake of gebak tot hapjes met een goede wijn.

Samen herinneren

We besteden veel aandacht aan het levend houden van herinneringen. De herinneringsbijeenkomst is een moment om even stil te staan en terug te kijken, maar ook om weer vooruit te kijken. Samen met andere families die in dezelfde periode iemand verloren. Tijdens de bijeenkomst kunnen nabestaanden hun dierbare met woorden, muziek en stilte gedenken. Een bijzonder onderdeel van de bijeenkomst is het moment waarop elke overledene persoonlijk wordt genoemd en we een kaars voor hem of haar ontsteken.

Wij staan graag voor u klaar.

Team RGU DELA Rijswijk

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Foto's van onze locatie