• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Welkom bij uitvaartcentrum Heerlen

Uitvaartcentrum Heerlen is een kenmerkend pand in de omgeving door de bouwstijl en het kleurgebruik. De warme, huiselijke inrichting zorgt ervoor dat gasten zich welkom voelen bij ons.
Onze locatie is gevestigd aan de Grasbroekerweg, dicht bij het centrum van Heerlen. Uitvalswegen richting o.a. Nuth, Landgraaf en Brunssum liggen in directe omgeving.

Chat met onze medewerkers

DELA in Heerlen

Grasbroekerweg 20
6412 BE Heerlen
Uitvaartcentrum, Regiokantoor

Afscheid nemen en ontmoeten

In ons uitvaartcentrum zijn vier huiselijke afscheidskamers van verschillende groottes waar nabestaanden afscheid kunnen nemen van een dierbare. Elke kamer beschikt over een zitkamer die gescheiden is van de opbaarruimte. De nabestaanden kunnen de afscheidskamer aankleden met bezittingen die kenmerkend zijn voor de overledene.

Families die meer vrijheid willen in het bezoeken van hun dierbare bieden we graag een 24 uurs kamer aan. Nabestaanden die hier gebruik van willen maken, ontvangen van ons een sleutel zodat zij op elk gewenst moment bij hun dierbare kunnen zijn. Net zoals thuis.

In onze huiskamer kunnen gasten rustig een kopje koffie of thee drinken. Het is mogelijk deze huiskamer te gebruiken voor een kleine afscheidsbijeenkomst tot dertig personen.

Team uitvaartcentrum Heerlen

Foto's van het uitvaartcentrum