• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum DELA in Rhoon

Ons uitvaartcentrum ligt aan de rand van het mooie, rustieke Rhoon. Gelegen in een groene omgeving met ruime parkeergelegenheid en 5 minuten lopen van een metrostation. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding van nabestaanden. We willen nabestaanden graag ontzorgen en proberen aan alle wensen te voldoen.

Chat met onze medewerkers

DELA in Rhoon

Viaductweg 89
3161 RX Rhoon
Uitvaartcentrum

Van verzorging tot afscheid

De verzorging van de overledene wordt in het uitvaartcentrum gedaan. Nabestaanden mogen hierbij helpen of meekijken bij het verzorgen van hun dierbare. Onze medewerkers begeleiden hen graag hierbij. Uw uitvaartverzorger kan u hier meer over vertellen.

Op elk gewenst moment afscheid nemen

Door gebruik te maken van onze 24 uurskamers kunnen naasten toch elk moment van de dag bij hun overleden dierbare zijn. Zij krijgen dan een sleutel van de kamer en kunnen op bezoek komen wanneer men wil. Net zoals thuis.

Sfeervol afscheid

Onze grote aula is een mooie plek om een afscheidsdienst te houden. Na de afscheidsdienst nog even napraten en herinneringen ophalen? Daar verzorgen wij graag een mooie koffietafel bij. De mogelijkheden zijn heel divers. Van een kop koffie met cake of gebak tot hapjes met een goede wijn.

Samen herinneren

We besteden veel aandacht aan het levend houden van herinneringen. De herinneringsbijeenkomst is een moment om even stil te staan en terug te kijken, maar ook om weer vooruit te kijken. Samen met andere families die in dezelfde periode iemand verloren. Tijdens de bijeenkomst kunnen nabestaanden hun dierbare met woorden, muziek en stilte gedenken. Een bijzonder onderdeel van de bijeenkomst is het moment waarop elke overledene persoonlijk wordt genoemd en we een kaars voor hem of haar ontsteken.

Wij staan graag voor u klaar.

Team uitvaartcentrum Rhoon

Impressie van onze locatie

Vestigingen van Goetzee DELA