• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Welkom bij uitvaartcentrum DELA in Dongen

Ons uitvaartcentrum in Dongen is gelegen op begraafplaats de Kremer. We werken met een klein, deskundig team en kunnen daarom veel persoonlijke aandacht geven. Daar krijgen we vaak complimenten over.

Chat met onze medewerkers

DELA in Dongen

Groenstraat 14 a
5101 PB Dongen
Uitvaartcentrum

Afscheid nemen en ontmoeten

Ons uitvaartcentrum beschikt over twee rouwkamers waar nabestaanden afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Daarnaast hebben we een grote ontvangstruimte waar we gasten ontvangen voor en na het rouwbezoek. We zorgen voor een warm welkom en serveren koffie en thee. U kunt met al uw vragen bij ons terecht.

Samen uw dierbare verzorgen

Veel nabestaanden weten niet dat ze samen met ons hun dierbare kunnen verzorgen. We hebben daar uitstekende mogelijkheden voor. Onze eigen verzorgers zijn er om de nabestaanden hierbij te ondersteunen en te begeleiden. Wilt u hier meer over weten? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Lichtjesavond: herinneren van dierbaren

Elk jaar in de week voor kerst organiseren we een lichtjesavond. Het idee achter de lichtjesavond is dat nabestaanden in de donkere dagen aan het einde van het jaar veel minder gelegenheid hebben het graf van hun dierbaren te bezoeken. Na werktijd is het vaak te donker om nog naar de begraafplaats te gaan. En dat terwijl mensen juist in de maand december vaak de behoefte hebben om hun overleden geliefden te herinneren en gedenken. Daarom organiseren wij een lichtjesavond.

Team uitvaartcentrum Dongen

Foto's van het uitvaartcentrum