• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum DELA in Den Bosch

Ons uitvaartcentrum heeft een centrale ligging, midden in een woonwijk. Het pand is omgeven door veel groen, waardoor u een rustige omgeving betreedt wanneer u bij ons binnenstapt.

Chat met onze medewerkers

DELA in 's-Hertogenbosch

Rompertsebaan 48
5231 GT 's-Hertogenbosch
Uitvaartcentrum, Regiokantoor

Afscheid nemen en ontmoeten

Ons uitvaartcentrum heeft vier rouwkamers en een 24-uurskamer met extra voorzieningen. Nabestaanden die gebruikmaken van de 24-uurskamer krijgen een sleutel van ons pand, zodat ze op elk gewenst moment bij hun dierbare kunnen zijn. Net zoals thuis.

We zijn trots op de huiselijke en warme sfeer die onze locatie typeert. Nabestaanden kunnen maar één keer afscheid nemen van hun dierbare en wij willen ervoor zorgen dat dit in een fijne omgeving kan.

Team uitvaartcentrum Den Bosch

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Foto's van onze locatie