• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Welkom bij uitvaartcentrum De Haan & Van de Kamp DELA in Amersfoort

Aan de Mozartweg in Amersfoort ligt het uitvaartcentrum van De Haan & Van de Kamp DELA. Deze ruime locatie biedt plaats aan grote groepen gasten voor een openbaar afscheidsbezoek, maar is ook zeker geschikt voor een intiem afscheid van een naaste dierbare. Ons uitvaartcentrum beschikt over een ruime parkeergelegenheid.

Chat met onze medewerkers

Tijdelijk gesloten vanwege herbouw

Vanaf zaterdag 1 april is ons uitvaartcentrum tijdelijk gesloten i.v.m. een grote verbouwing. In januari 2024 verwachten we het vernieuwde uitvaartcentrum te heropenen. Tijdens de verbouwing gaat onze dienstverlening gewoon door en maken we gebruik van andere uitvaartlocaties.

Meer informatie over de verbouwing.

De Haan & Van de Kamp DELA – Amersfoort

Mozartweg 58
3816 LT Amersfoort
Uitvaartcentrum

Direct overlijden melden

Wilt u direct een overlijden melden? Bel: 088 335 35 35

Afscheid nemen en ontmoeten in Amersfoort

Ons uitvaartcentrum biedt de mogelijkheid om een 24 uurskamer te reserveren, zodat naasten hun dierbare op elk gewenst tijdstip kunnen bezoeken. Net zoals thuis. Daarnaast beschikken we over een aula waar diensten tot honderd gasten gehouden kunnen worden. In deze ruimte is een geluidsinstallatie en een orgel aanwezig. Indien gewenst kunnen wij na de dienst koffie en broodjes voor onze gasten verzorgen. Ook andere wensen zijn bespreekbaar.

Wij stellen alles in het werk om de wensen van onze gasten op een respectvolle en vakkundige manier uit te voeren. Met onze gastvrijheid dragen we graag bij aan een mooi en persoonlijk afscheid.

Team uitvaartcentrum Amersfoort

Foto's van het uitvaartcentrum