• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij Boxtart DELA in Apeldoorn

Ons uitvaartcentrum is gevestigd in een monumentaal herenhuis, samen met het regiokantoor. Het pand is in 2008 geheel gerestaureerd, verbouwd en prachtig ingericht. Hierbij zijn de karakteristieke eigenschappen en de huiselijke sfeer volledig bewaard gebleven. Onze locatie leent zich uitstekend voor kleine, besloten uitvaarten met een afscheidsdienst en koffietafel.

Chat met onze medewerkers

Boxtart DELA in Apeldoorn

Van der Houven van Oordtlaan 2
7316 AH Apeldoorn
Uitvaartcentrum, Regiokantoor

We staan graag voor u klaar

Onze locatie beschikt over een verzorgingsruimte met koeling. Hier kunnen we de overledene, eventueel samen met de familie, verzorgen en opbaren. Bezoek aan de overledene plannen we graag in overleg met de nabestaanden. Dit kan bijvoorbeeld op de avond voorafgaand aan de uitvaart plaatsvinden, waarbij we graag een kop koffie of thee serveren.
We kunnen ook afscheidsdiensten houden voor maximaal veertig personen. Na de dienst verzorgen wij graag een koffietafel naar wens.

Geschiedenis

Boxtart DELA heeft een lange, bijzondere geschiedenis. Eind jaren dertig is de familie Boxtart het uitvaartbedrijf gestart en had als eerste een rouwkamer in Apeldoorn. Destijds was het uitvaartcentrum gevestigd aan de Stationsstraat tegenover de Mariakerk. In de beginjaren heeft Boxtart aan de wieg gestaan van uitvaartverzekeringen en was de familie nauw betrokken bij landelijke organisaties en ontwikkelingen binnen de uitvaart. In de jaren zeventig heeft Boxtart het karakteristieke herenhuis aan het Oranjepark in Apeldoorn aangekocht en er het uitvaartcentrum gevestigd.

Boxtart DELA

Door de jaren heen zijn er goede banden ontstaan met DELA Uitvaartverzekeringen. Boxtart verzorgde 20 jaar uitvaarten voor DELA-leden. In 2005 besloot de familie Boxtart uit het uitvaartcentrum te stappen. De keuze voor een nieuwe eigenaar was snel gemaakt. DELA nam het gerenommeerde bedrijf over en het uitvaartcentrum is onder de naam Boxtart DELA verder gegaan.

Wij staan graag voor u klaar.

Team Boxtart DELA

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Foto's van onze locatie