• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij crematorium Rosmalen

Crematorium en uitvaartcentrum Rosmalen heeft een praktische ligging naast de gemeentelijke begraafplaats in Rosmalen en is goed bereikbaar via de A59. Onze locatie is in 2014 grondig verbouwd en opnieuw ingericht, zodat het aansluit bij de huidige en toekomstige wensen van nabestaanden.

Chat met onze medewerkers

DELA in Rosmalen

Oude Baan-Oost 170
5244 NG Rosmalen
Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie
Afscheidsdiensten: ma t/m za 8.00 - 16.00
Terrein/strooiveld/columbarium: altijd toegankelijk
Shop herinneringsproducten: di - za 9.00 - 16.00 (di en do tot 12.00)

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Persoonlijke aandacht

Ons crematorium is kleinschalig van opzet waardoor rust, persoonlijke zorg en aandacht voorop staan. De warme en huiselijke inrichting draagt bij aan een bijzonder afscheid en het vasthouden van mooie herinneringen. We krijgen veel complimenten over onze aula. Deze is sfeervol en straalt rust uit en heeft een mooie lichtinval van buiten. Het is een bijzondere plek om afscheid te nemen. In de aula zijn honderd zitplaatsen.

Wij staan klaar om uw afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te laten verlopen.

Team crematorium Rosmalen

Foto's van onze locatie