• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Een afscheid naar wens in Utrecht

  • Ruim opgezet en goed bereikbaar
  • Open, lichte en sfeervolle ruimtes

  • Crematorium en uitvaartcentrum

  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Welkom bij DELA Domstede in Utrecht

Domstede is gelegen op een mooie plek in Utrecht die voor iedereen goed bereikbaar is. Dankzij de open, lichte en sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare. Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij het crematorium en uitvaartcentrum. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca en persoonlijke rituelen.

Rondleiding aanvragen

Foto’s van het crematorium en uitvaartcentrum

Wil je meer foto's zien? Bekijk dan alle foto's.

Goed om te weten

Parkeergelegenheid
Op ons terrein is voldoende parkeergelegenheid. Bij grote drukte kan er uitgeweken worden naar 'The Wall', de parkeergarage aan de overzijde van het crematorium. Kies dan voor de korte looproute P1 of P2. De eerste twee uur parkeren is gratis en de kosten daarna een euro per uur.
Openbaar vervoer

Het crematorium en uitvaartcentrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station ‘Utrecht Leidsche Rijn’ kun je bus 48 of 73 nemen tot de halte ‘Rijpwetering’. Vanaf daar is het nog ongeveer 500 meter lopen. Loop richting de Wall (groot rood gebouw) en sla daar linksaf naar de Proostwetering. Domstede bevindt zich aan de linkerkant.

Openingstijden

Afscheidsdiensten: ma t/m za van 9.30 tot 17.30 uur. In overleg is een late afscheidsdienst om 19.30 uur mogelijk.

Terrein/strooiveld/urnenmuren: dagelijks geopend van 8.30 tot 20.30 uur

Advies en verkoop herinneringsproducten: ma t/m vrij van 9.00 tot 12.00 uur, za van 9.00 tot 15.00 uur (alleen op afspraak)

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven van het crematorium, uitvaartcentrum en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Bekijk de PDF Tarieven Crematoria
Bekijk de PDF Tarieven Uitvaartcentra
Bekijk de PDF Horecabrochure

Overige informatie

In de onderstaande downloads vind je de algemene voorwaarden, onze huisregels en het machtigingsformulier voor het uitvoeren van de asbestemming.

PDF Algemene Voorwaarden Crematoria
PDF Huisregels Crematoria
PDF Machtigingsformulier uitvoeren asbestemming

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Crematorium Domstede

Proostwetering 8
3543 AE Utrecht
Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie, Regiokantoor