• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij crematorium Hilvarenbeek in Diessen

Crematorium en uitvaartcentrum Hilvarenbeek ligt aan de doorgaande weg tussen Hilvarenbeek en Diessen, tegen de rand van het bosgebied Landgoed Annanina's Rust. Deze ligging heeft als inspiratie gediend voor het ontwerp; een kleurrijke vlinder die is neergestreken in het landschap.

Chat met onze medewerkers

DELA in Hilvarenbeek

Beekseweg 22 b
5087 KB Diessen
Begraafplaats, Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie
Afscheidsdiensten: ma t/m za 9.00 - 17.00
Terrein/strooiveld/columbarium: 8.00 - 20.00 (begraafplaats)
Shop herinneringsproducten: di - do - za 9.15 - 17.15

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we altijd gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten in tijden van corona.

Fijn afscheid

Het afscheid van een dierbare is een moment waarop u in alle rust en in een fijne omgeving herinneringen ophaalt en nieuwe herinneringen maakt. Op onze locatie is alles aanwezig om dit zo prettig mogelijk te maken. Het crematorium heeft een aula met 125 zitplaatsen en de faciliteiten om een heel persoonlijke invulling te geven aan een afscheid. In onze 24-uurskamer kunnen naasten op ieder gewenst moment van de dag een bezoek brengen aan hun overleden dierbare. En wilt u na het afscheid op gepaste manier toosten op het leven? Dat is allemaal mogelijk. Wij staan voor u klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te laten verlopen.

Alles onder één dak

Alles rondom de uitvaart is op één locatie geregeld. Naast een crematorium hebben we op deze locatie een uitvaartcentrum en uitgebreide horecavoorziening om elkaar te ontmoeten onder één dak. Ook hebben we een praktische ligging naast de begraafplaats. Door deze samenwerking kunnen we nabestaanden voor, tijdens en na de uitvaart bijstaan.

Bespreken van uw wensen

Voorafgaand aan de uitvaart bent u van harte welkom om alvast een kijkje te nemen in de verschillende ruimtes. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Ook kunnen we dan eventuele wensen bespreken en helpen bij het maken van de juiste en bij u passende keuzes. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca, maar ook de rituelen die een afscheid persoonlijk maken. Zo zorgen we voor een gerust gevoel over de uitvaart: het is goed geregeld.

Team crematorium en uitvaartcentrum Hilvarenbeek

Foto's van onze locatie