• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Een afscheid naar wens in Bilthoven

  • Rustig gelegen in een bosrijk gebied
  • Omgeven door groene dennenbomen
  • Crematorium en (natuur)begraafplaats
  • Veel mogelijkheden voor alle wensen

Welkom bij DELA Den en Rust | crematorium en (natuur)begraafplaats in Bilthoven

Crematorium Den en Rust is op dit moment gesloten vanwege een verbouwing. De (natuur)begraafplaats is wel gewoon bereikbaar. Afscheidsdiensten worden elders in directe omgeving gehouden. Begin februari 2022 is de heropening van Den en Rust. In de tussentijd wordt u op de hoogte gehouden van de verbouwing via korte video’s op deze pagina.

DELA Den en Rust is rustig gelegen in een bosrijk gebied in Bilthoven. Dankzij de sfeervolle ruimtes is dit een fijne plek voor een persoonlijk en bijzonder afscheid van een dierbare.

Ons betrokken team van specialisten luistert graag naar al je uitvaartwensen en helpt bij het maken van passende keuzes. We zijn er voor iedereen, ook zonder verzekering.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij het crematorium en de (natuur)begraafplaats. We vertellen je dan graag meer over de vele mogelijkheden die je bij ons hebt. Bijvoorbeeld op het gebied van horeca en persoonlijke rituelen.

Rondleiding aanvragen

Foto’s van het crematorium

Wil je meer foto's zien? Bekijk dan alle foto's.

Goed om te weten

Kan ik jullie per openbaar vervoer bereiken?

Het crematorium is te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Bilthoven kun je bus 58 richting Hilversum nemen en uitstappen bij halte ‘Albert Cuyplaan’. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar het crematorium (via de Gezichtslaan en de Frans Halslaan).

Wat zijn jullie openingstijden?

Afscheidsdiensten: ma t/m za van 8.00 tot 18.00 uur

Terrein/(natuur)begraafplaats: De natuurbegraafplaats is altijd geopend. De rest van het terrein is dagelijks te bezoeken tussen zonsopgang en zonsondergang.

Advies en verkoop herinneringsproducten: ma t/m za van 10.00 tot 15.00 uur (op afspraak).

Hebben jullie voorzieningen voor bezoekers met een beperking en slechthorenden?
Alle crematoria en uitvaartcentra van DELA zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook zijn er een of meer rolstoelen beschikbaar. Daarnaast zijn alle aula’s van crematoria uitgerust met een ringleiding voor slechthorenden. Een ringleiding zorgt ervoor dat mensen met een hoortoestel het geluid in de aula kunnen beluisteren zonder storend omgevingsgeluid. Wij helpen u hier graag bij.
Wat zijn de kosten van het crematorium, de (natuur)begraafplaats en de horeca?

Benieuwd naar de kosten van het crematorium, de (natuur)begraafplaats en de bijbehorende horeca? Je vindt ze in de onderstaande downloads.

Bekijk de PDF Tarieven DELA crematorium Den en Rust 2022
Bekijk de PDF Tarieven DELA begraafplaats Den en Rust 2022
Bekijk de PDF Tarieven natuurbegraafplaats Den en Rust 2022
Bekijk de PDF Horecabrochure

Waar vind ik de algemene voorwaarden, huisregels en het machtigingsformulier voor de asbestemming?

Heb je een vraag? We helpen je graag!

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze corona-informatiepagina.

Den en Rust in Bilthoven

Frans Halslaan 27
3723 EA Bilthoven
Begraafplaats, Crematorium, Ceremonielocatie