• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij uitvaartcentrum Tap DELA Bilthoven

In de oudste villa van Bilthoven, aan de Soestdijkseweg-Zuid, is het uitvaartcentrum van Tap DELA gevestigd. Villa Essenburg is gebouwd in 1900 en heeft zowel van buiten als van binnen een authentieke uitstraling.
Onze locatie ligt op loopafstand van het station in Bilthoven. Tevens beschikken we over een eigen parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw.

Chat met onze medewerkers

Tap DELA in Bilthoven

Soestdijkseweg-Zuid 265
3721 AE Bilthoven
Uitvaartcentrum

Nabestaanden steunen in coronatijd

Het bezoeken van een uitvaart gaat anders dan we gewend waren. Even een arm om iemand heen slaan kan niet nu we afstand moeten houden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er veel manieren om er te zijn voor een ander. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd op één van onze locaties? Bekijk onze corona-informatiepagina.

Waardig afscheid

Ons uitvaartcentrum biedt diverse mogelijkheden voor afscheidsbezoeken en -diensten. Onze locatie heeft een serre, twee ontvangkamers (een grote en een kleine) en twee opbaarruimten. De ontvangkamers komen uit op een royale hal, die weer aansluit op een hal waar de opbaarruimten aan liggen. Deze ruimten zijn flexibel in te delen; zo kunnen we grotere en kleinere gezelschappen van dienst zijn.

Wij stellen alles in het werk om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te laten verlopen.

Team Tap DELA Bilthoven

Foto's van onze locatie

Vestigingen van Tap DELA in de regio Utrecht