• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij crematorium en uitvaartcentrum DELA in Uden

Ons crematorium en uitvaartcentrum in Uden is centraal gelegen in het gebied tussen Noordoost-Brabant en Zuidoost-Brabant. De omgeving is sfeervol en bosrijk. Onze locatie is klein en intiem waardoor rust, persoonlijke zorg en aandacht voorop staan. We vinden het belangrijk om een stijlvol, respectvol en vooral waardig afscheid te verzorgen.

Corona-informatie

Wat betekent het coronavirus voor onze dienstverlening? Op onze centrale informatiepagina is alle informatie te vinden.
Bijvoorbeeld over het regelen en bezoeken van uitvaarten, de grotere drukte op onze locaties van dit moment, maar ook over mooie alternatieven voor condoleren zonder handen te schudden.

Chat met onze medewerkers

DELA in Uden

Belgenlaan 11
5406 XN Uden
Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie, Regiokantoor

Onze locatie is voor afscheidsdiensten geopend van maandag tot en met zaterdag. 

Ons terrein/strooiveld/urnentuin/columbarium is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot en met 20.00 uur ( via de grote poort)

De urnentuin en het columbarium zijn elke dag via de looppoort vrij toegankelijk.

Op dinsdag, donderdag en zaterdag is onze mementoruimte ( voor as-afspraken en voor het ophalen/bekijken van herinneringsproducten) op afspraak geopend.


Zorgen uit handen

Ons ervaren en betrokken team staat klaar om nabestaanden te ondersteunen in een moeilijke tijd. We nemen zoveel mogelijk zorg uit handen, zodat zij bezig kunnen zijn met afscheid nemen van hun dierbare.
In de dagen vóór de uitvaart zijn nabestaanden ook welkom in ons crematorium. Samen bespreken we dan hoe we de uitvaart zo goed mogelijk kunnen laten verlopen. We praten over rituelen die een afscheid persoonlijk maken en bekijken samen de ruimtes in het crematorium. Zo weet iedereen precies wat er gaat gebeuren.

Muziek, eten en drinken

Wilt u (live) muziek tijdens de afscheidsdienst? En na de dienst nog napraten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wij verzorgen graag uw koffietafel; de mogelijkheden zijn heel divers. Van koffie met cake tot hapjes met een goede wijn.

Wij staan voor u klaar om het afscheid zo mooi mogelijk te laten verlopen.

Team crematorium en uitvaartcentrum Uden

Impressie van onze locatie