Coöperatie DELA
  • Overlijden melden 0800 955 66 55 (gratis) 24 uur per dag
  • Inloggen

Welkom bij DELA in Uden

Ons crematorium en uitvaartcentrum in Uden is centraal gelegen in het gebied tussen Noordoost-Brabant en Zuidoost-Brabant. De omgeving is sfeervol en bosrijk.

Chat met onze medewerkers

DELA in Uden

Crematorium, Uitvaartcentrum

Rust en persoonlijke aandacht

Crematorium Uden is een klein intiem crematorium. Daardoor kunnen rust, persoonlijke zorg en aandacht voorop staan. We vinden het belangrijk om een stijlvol, respectvol en vooral waardig afscheid te verzorgen.

Wij nemen zoveel mogelijk zorg uit handen

Onze medewerkers zijn ervaren en betrokken. Ze staan voor u klaar om u te ondersteunen in een moeilijke tijd. We nemen zoveel mogelijk zorg uit handen, zodat u bezig kunt zijn met afscheid nemen.

Een persoonlijke uitvaart

Nabestaanden zijn ruim voor de uitvaart welkom in ons crematorium. Samen bespreken we hoe we de uitvaart zo goed mogelijk kunnen laten verlopen. We praten over rituelen die een afscheid persoonlijk maken en bekijken samen de ruimtes in het crematorium. Zo weet u precies wat er allemaal mogelijk is.

Muziek, eten en drinken

Wilt u muziek afspelen tijdens de afscheidsdienst? Of livemuziek laten spelen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. En wilt u na de dienst nog napraten? Wij verzorgen graag uw koffietafel, de mogelijkheden zijn heel divers. Van koffie met cake tot hapjes met een goede wijn.

Impressie van onze locatie