• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Welkom bij crematorium Berkendonk in Helmond

Crematorium en uitvaartcentrum Berkendonk in Helmond ligt in een parkachtig gebied. Ons gebouw gaat op in de groene omgeving. De naam ‘Berkendonk’ zegt het eigenlijk al: onze locatie is omgeven door grote berkenbomen. Een prachtige plek voor een mooi afscheid.

Corona-informatie

Wat betekent het coronavirus voor onze dienstverlening? Op onze centrale informatiepagina is alle informatie te vinden.
Bijvoorbeeld over het regelen en bezoeken van uitvaarten, de grotere drukte op onze locaties van dit moment, maar ook over mooie alternatieven voor condoleren zonder handen te schudden.

Chat met onze medewerkers

Berkendonk in Helmond

Meanderlaan 1
5704 KW Helmond
Crematorium, Uitvaartcentrum, Ceremonielocatie
Afscheidsdiensten: ma t/m za 8.00 - 16.00
Terrein/strooiveld/columbarium: 9.00 - 20.00
Shop herinneringsproducten: di - do - vr - za 9.00 - 16.00

Uw wens is ons uitgangspunt

Wij begeleiden nabestaanden tijdens het hele proces rondom een overlijden. We hebben vier afscheidskamers en een 24-uurskamer. In onze 24-uurskamer kunnen nabestaanden op ieder gewenst moment van de dag een bezoek brengen aan hun overleden dierbare. Net zoals thuis.

Onze aula is intiem en warm. Intiem door de grootte en bijzondere vorm, warm door het kleurgebruik. Er kunnen 110 gasten zitten en 50 gasten staan. Wanneer we veel gasten verwachten, kunnen we de ontvangsthal bij de aula betrekken. Daar kunnen nog eens 15 gasten zitten en 100 gasten staan.

Na de dienst verzorgen we graag een mooie koffietafel voor onze gasten. We hebben uitgebreide mogelijkheden om nog even na te praten met een kopje koffie of borrel.

Bij Berkendonk denken we in mogelijkheden, uw wens is ons uitgangspunt.

Team Berkendonk

Impressie van onze locatie

Uitvaart Top 50