• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Een uitvaartkist kiezen

Wil je een eenvoudige uitvaartkist of misschien juist een hele luxe? Of iets unieks zoals een milieuvriendelijke uitvaartkist? Er zijn veel verschillende mogelijkheden.

Onze uitvaartkisten

Wij hebben een uitgebreid assortiment uitvaartkisten. Ook bieden we een aantal duurzame, milieuvriendelijke uitvaartkisten aan. Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden. Bent u benieuwd naar onze gehele collectie? Bekijk dan de brochure, die u hieronder kunt downloaden (pdf, 9 MB).

Zelf een kist ontwerpen kan natuurlijk ook. Kunstenaars of speciale dienstverleners maken uw kist in opdracht. Ook kunt u bijvoorbeeld een kist beschilderen, spuiten in een andere kleur of er een afbeelding op laten aanbrengen. Zo wordt de uitvaartkist zo persoonlijk als u zelf wilt.

Download de kistenbrochure

Voorbeelden ter inspiratie

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van wat allemaal mogelijk is op het gebied van kisten.

Praat mee op ons forum over dit onderwerp


Topic geopend op 7 maart 2016

Topic: Draagbaar en lijkwade versus doodskist

Andre: "Als ik dood ben wil ik niet in een kist begraven worden, maar in een lijkwade op een draagbaar. De draagbaar ga ik zelf maken en de lijkwade samen met mijn geliefde uitzoeken. Heeft iemand ervaring met de begrafenis of crematie van iemand in een lijkwade?"

22 reacties

 

  • 040 260 14 50 Voor alle vragen rondom de uitvaart. 7 dagen per week bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.
  • 040 260 14 50 Voor alle vragen rondom de uitvaart. 7 dagen per week bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Chat met onze medewerkers