• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Rouwvervoer regelen

Wij zien allerlei soorten uitvaartvervoer voorbij komen. Bespreek je ideeën eens met onze medewerkers. Hieronder zie je een paar voorbeelden.

Rouwauto's

De meest gekozen optie is vervoer in een gewone, zwarte of grijze, rouwauto. Wilt u een bijzondere auto? Een speciaal type, bijvoorbeeld een Cadillac of witte of roze rouwauto, kan ook.

Uitvaartbus

Een bijzondere manier van rouwvervoer is een uitvaartbus. In deze bus kunt u samen uw dierbare begeleiden bijvoorbeeld naar het crematorium of de begraafplaats.

Andere opties

U kunt de kist ook 'gewoon' per bakfiets vervoeren. Als de gasten per fiets volgen, levert dit een bijzondere stoet op. Was de overledene een motorfanaat? Er bestaat bijvoorbeeld een speciale Harley Davidson uitvaartmotor. Voor statig vervoer kunt u een koets kiezen. Net als bij rouwauto’s, kunt u volgkoetsen laten meerijden voor familie.

Afscheidsrondje

Wist u dat de route niet direct naar de plaats van de uitvaart hoeft te gaan? U kunt ook een route kiezen die langs plaatsen gaat die een rol speelden in het leven van de overledene.

  • 040 260 14 50 Voor alle vragen rondom de uitvaart. 7 dagen per week bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.
  • 040 260 14 50 Voor alle vragen rondom de uitvaart. 7 dagen per week bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Chat met onze medewerkers