• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit Ook voor niet-dagelijks afscheid Na wat opstartproblemen om een verzorger te vinden, het was zondag, zijn we uitstekend geholpen. Onze moeder wilde helemaal niets en ook dat kon. We hebben tóch een klein samenzijn gehouden en dat was heel prettig. In alle zaken stonden onze gevoelens en (on)mogelijke wensen voorop. Helemaal geweldig. Na de crematie is er nog een nagesprek geweest met eventueel nog een later gesprek. Niets dan lof voor beide dames van de organisatie. Een groot minpunt: bij het melden van het overlijden kreeg ik de melding dat er een opname zou zijn voor leerdoelen. Héél vervelend wanneer je een overlijden wilt melden. Zorg voor één specifiek nummer om meldingen te geven met adequate medewerkers zodat contact met zo'n beladen onderwerp niet begint met ergernis en zinloze informatie.
Datum plaatsing: 2018-12-10
Rated 5 van de 5 door uit Heel mooi afscheid Positief heb een fijn gevoel. Was een mooi en waardig afscheid
Datum plaatsing: 2018-12-10
Rated 5 van de 5 door uit Passend afscheid Een commercieel bedrijf zal de verzorging zoals wij die van Dela mochten ervaren hooguit kunnen evenaren maar zeker niet verbeteren
Datum plaatsing: 2018-12-10
Rated 5 van de 5 door uit De crematie was mooi Het was fijn om iemand te hebben die alles voor je verzorgde en regelde.
Datum plaatsing: 2018-12-07
Rated 5 van de 5 door uit mooi afscheid de uitvaart van mijn moeder was perfect, zelfs de op het laatst genomen beslissingen werd geprobeerd gehoor aan te geven en met succes. perfect. ikzelf vind het jammer dat ik de personen die dit mogelijk hebben gemaakt niet bij naam kan noemen, maar ik ben blij dat DELA deze mensen in dienst heeft.
Datum plaatsing: 2018-12-06
Rated 5 van de 5 door uit Gepast afscheid De uitvaart was op zaterdagavond en ondanks dit tijdstip was iedereen van DELA zeer gastvrij, betrokken en respectvol. De persoonlijke benadering van de dienstbegeleidster heeft ons in een zeer positieve zin aangegrepen en gaf iedereen in de familie een rustig en fijn gevoel.
Datum plaatsing: 2018-12-05
Rated 5 van de 5 door uit Afscheid naar wens We zijn heel tevreden, alles was perfect geregeld, de medewerker stond ons met raad en daad bij. Chapeau!
Datum plaatsing: 2018-12-05
Rated 5 van de 5 door uit Respectvol en waardig afscheid De uitvaart was prachtig! Alles precies naar mijn vaders wens. Wij voelen ons dankbaar!
Datum plaatsing: 2018-12-04
Rated 5 van de 5 door uit mooi afscheid wij zijn zeer tevreden over de medewerker van dela die ons heeft aangehoord wat onze wensen waren voor de uitvaart. Alles was tot in de puntjes verzorgd en na de uitvaart hadden wij nog enkele vragen inzake het overbrengen van de as naar het kerkhof. De medewerker heeft ons ook hierbij goed geadviseerd en geholpen.
Datum plaatsing: 2018-12-04
Rated 4 van de 5 door uit Zelf invulling afscheid UItstekende begeleiding en door persoonlijke invulling een mooi afscheid.
Datum plaatsing: 2018-12-03
Rated 5 van de 5 door uit Warm en respectvol afscheid De begeleiding van de Dela tot en met de hele uitvaartdienst was voor ons een enorme steun. Wij hadden nergens zorgen over, werden overal in geadviseerd op een manier die bij ons gezin paste. Onze oprechte dank daarvoor.
Datum plaatsing: 2018-12-03
Rated 5 van de 5 door uit keurige vezorging. alles duidelijk uigelegd alles is naar wens uitgevoerd. van te voren een nette offerte en wordt er ook duidelijk aangegeven wat exstra is. Er wordt zeker niet opgedrongen om exstra kosten te maken. De nabestaanden beslissen zelf wat ze willen. Er worden geen verkooppraatjes gedaan.
Datum plaatsing: 2018-12-03
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Alles heel netjes en soepel verlopen met dank aan onze begeleidsters van dela. Zeer fijne gesprekken gehad en super vriendelijke. Ook veel persoonlijke betrokkenheid. Met een lach en een traan alles netjes geregeld tot het laatste moment
Datum plaatsing: 2018-12-03
Rated 5 van de 5 door uit alles tot in de puntjes geregeld het was een heftige periode,maar dankzij dela,is voor mij een hoop gedoe geregeld, wat voor mij heel prettig was.
Datum plaatsing: 2018-12-03
Rated 5 van de 5 door uit Meedenken over het afscheid Zeer betrokken medewerkster die alles van a-z heeft begeleid maar ons toch onze vrijheid gaf. Zij dacht aan dingen die wij misschien zouden vergeten. Zo is het afscheid voor ons een waardevolle herinnering.
Datum plaatsing: 2018-12-01
Rated 5 van de 5 door uit Alles goed en zorvuldig geregeld Met name de uitvaartverzorger was top! Heel goed contact, geen enkele moeite was teveel. Ook het verzorgteam was goed. Vriendelijk, geen moeite te veel. Heel goed gevoel bij team wat ons bijstond,
Datum plaatsing: 2018-11-30
Rated 5 van de 5 door uit Perfect geregeld en aandacht voor Dela heeft ons zeer correct bijgestaan met het regelen en verzorgen van de uitvaart. Het vervoeren en verzorgen van is zeer mooi gedaan. Specifieke aandachtpunten worden er gegeven om tot een mooie afscheidsdienst te komen. Je wordt overal van op de hoogte gehouden. Zeer zeer correct zodat mijn vader het afscheid heeft gekregen wat hij heeft verdiend. Dank je wel Dela
Datum plaatsing: 2018-11-29
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Goed ondervonden. Zijn heel betrokken met de familie. Correct, liefdevol, warm. Gewoon super.
Datum plaatsing: 2018-11-28
Rated 5 van de 5 door uit mijn ervaring met uiterst tevreden. aanbevelen aan anderen, er moet wel een klik zijn met de begeleider. je kunt deze ervaringen niet mee over doen. je wilt toch het beste voor je geliefden.
Datum plaatsing: 2018-11-28
Rated 5 van de 5 door uit Waardig afscheid De uitvaart is met respect voor beslissingen, doch op gepaste afstand en 'n absoluut gevoel voor details in alle rust en kalmte geregeld.
Datum plaatsing: 2018-11-28
Rated 4 van de 5 door uit Het was mooi Dat is moeilijk te zeggen, omdat er zoveel gebeurd in een hele korte tijd. Maar samen met mijn kinderen kan ik er met een goed gevoel op terug kijken.
Datum plaatsing: 2018-11-28
Rated 5 van de 5 door uit Iets waar wij, trots op zijn. De juiste mensen, op het juiste moment, voor de juiste uitvaart. Een week contact hebbende, met de DELA mensen, maakte een hoop leed, goed. Alwaar we de maanden daarvoor, tegen een muur van bureaucratie waren gelopen. Dit met betrekking tot "de zorg'' in Nederland. Dank voor het mogelijk maken van de mooie plechtiging.
Datum plaatsing: 2018-11-28
Rated 5 van de 5 door uit Mooi en waardig afscheid , alles perfect geregeld Heel hectisch maar een heel goed gevoel hoe alles zou gaan tijdens de crematie en daarna
Datum plaatsing: 2018-11-28
Rated 5 van de 5 door uit mooi afscheid precies zoals mijn man en ik wilden Heel persoonlijk en mooi wij zouden niet anders hebben gewild
Datum plaatsing: 2018-11-27
Rated 5 van de 5 door uit Alles was goed geregeld Het is een moeilijke tijd waarin Dela er was voor ons. Rustig en beleefd en op de achtergrond maar hadden we ze nodig dan waren ze er voor ons. Dit is al de vierde keer dat we voor Dela hebben gekozen en niet een keer hebben we hier spijt van gehad.
Datum plaatsing: 2018-11-26
Rated 5 van de 5 door uit sylvia In een hectische periode was de delamedewerker een baken voor ons. Ze bleef kalm en meelevend, dacht goed met ons mee. Deed suggesties en hield ons vriendelijk bij de les. Prima medewerker!!!
Datum plaatsing: 2018-11-26
Rated 5 van de 5 door uit Mooi persoonlijk afscheid We zitten met zijn allen in een roller coaster na 't overlijden van mijn pap, ons mam haar man, mijn man zijn schoonvader en onze kinderen hun opa. Maar wat zijn we deskundig, maar vooral warm en persoonlijk geholpen van A tot Z. Bij 't eerste gesprek, 't afscheid nemen, de dienst, de uitvaart en alle momenten tussendoor. Ook is er goed aandacht besteed aan de kleinkinderen. Ieder op zijn of haar eigen manier kon zijn of haar verhaal doen. En werd geholpen.
Datum plaatsing: 2018-11-26
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend begeleid voor een waardig afscheid We zijn uitstekend opgevangen door de uitvaartverzorger. De uitvaart zelf en het afscheid nemen is in de puntjes geregeld en verzorgd. Betrokken en begripvol, maar ook professioneel. De bloemen en rouwkaart die we hadden uitgekozen waren ook erg mooi.
Datum plaatsing: 2018-11-26
Rated 5 van de 5 door uit Zeer veel aandacht Er is door dela veel tijd ingestoken om ons te informeren. De medewerkers hebben goed meegedacht om de uitvaart naar onze wensen in te vullen en mogelijkheden aangegeven die wij zelf niet wisten. Wij wilden een uitvaart die toegankelijk was voor kinderen, omdat oma erg van haar kleinkinderen hield. Dat is prima gelukt, en de kinderen durfde zelfs te zeggen dat ze het die dag leuk hadden gehad. (Oma had het vast niet anders gewild)
Datum plaatsing: 2018-11-26
Rated 5 van de 5 door uit Persoonlijk, professioneel, pragmatisch Snel passende begeleiding gekregen voor het regelen van de uitvaart van mijn oom. Duidelijkheid over invulling, mogelijkheden en kosten.
Datum plaatsing: 2018-11-26
  • y_2018, m_12, d_15, h_16
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_2435
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 266ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering