• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 4 van de 5 door uit Afscheid We zijn heel tevreden over het afscheid wat wij hebben gehad. De ruimte voor persoonlijke inbreng en het meedenken heeft ons geholpen
Datum plaatsing: 2020-02-18
Rated 5 van de 5 door uit Ingetogen en warm De compassie waarmee elke medewerker zijn/haar taken uitvoert is hartverwarmend en geeft heel veel troost.
Datum plaatsing: 2020-02-18
Rated 5 van de 5 door uit Een heelmooi afscheid Heb helaas de laatste 3 jaar diverse DELA uitvaarten moeten/mogen meemaken en was bij allen zeer onder de indruk. Ook de laatste van mijn echtgenote.
Datum plaatsing: 2020-02-17
Rated 5 van de 5 door uit Mooi persoonlijk afscheid Veel vriendelijkheid en alle medewerking voor al onze wensen
Datum plaatsing: 2020-02-17
Rated 5 van de 5 door uit mooi afscheid wel moeilijk maar alles werd keurig geregeld,en dat was wel fijn nergens aan hoeven te denken alleen aan de afscheid van mijn man.
Datum plaatsing: 2020-02-17
Rated 4 van de 5 door uit mooie verzorgde uitvaart Mijn ervaring met Dela is, correct en komen afspraken na, zeer tevreden
Datum plaatsing: 2020-02-17
Rated 5 van de 5 door uit sfeervol afscheid De afscheidsdienst was erg mooi. De verzorging was prima en het personeel heel correct.
Datum plaatsing: 2020-02-17
Rated 5 van de 5 door uit Zeer persoonlijk enwarm afscheid Het afscheid van mijn geliefde vrouw, moeder van twee prachtige kinderen en 3 kleinkinderen is door DELA zeer goed verzorgt en vooral de uitstekende uitvaart en de ritueel begeleiding was bijzonder goed, erg persoonlijk en warm. Er is een prachtige en levensechte beschrijving gegeven van een vrouw vol ervaring en mooie herinneringen die het leven ten volle heeft geleefd. De gedichten en het levensverhaal waren zeer toepasselijk en treffend en gaven met mooie woorden een prachtig beeld van een schitterende vrouw die we gaan missen. Dit geweldig goed begeleide en verzorgde afscheid maakt het dragen van het verlies lichter.
Datum plaatsing: 2020-02-17
Rated 4 van de 5 door uit Alles was goed geregeld op de muziek na Ik heb dit samen met de nabestaanden heel positief ervaren en goed geregeld
Datum plaatsing: 2020-02-17
Rated 5 van de 5 door uit Afscheid afgestemd op eigen wensen Als nabestaande bij een euthanasie had ik op voorhand online al het een en ander uitgezocht. In overleg met de - zeer meelevende, maar ook kennis van zaken hebbende- uitvaartverzorger, hebben we een afscheid kunnen regelen dat geheel op onze wensen was afgestemd.
Datum plaatsing: 2020-02-16
Rated 3 van de 5 door uit mooi ,ingetogen afscheid Deze uitvaart heb ik als zeer persoonlijk en warm ervaren
Datum plaatsing: 2020-02-16
Rated 5 van de 5 door uit Perfect en persoonlijk afscheid De periode direct na het overlijden van onze Moeder, tot en met de uitvaart, was emotioneel en hectisch. We hebben echter op alle fronten steun ervaren van de uitvaartverzorgster. Zij had emphatie, kwam met goede voorstellen, hielp ons herinneren wat moest gebeuren. Was heel goed bereikbaar op alle tijden. En hield een prachtig verhaal bij het begin en aan het einde van de uitvaart. Als we haar een cijfer mochten geven, zou dat minstens een 10 zijn
Datum plaatsing: 2020-02-15
Rated 5 van de 5 door uit Bijzonder afscheid Bij ons ging alles net iets anders dan normaal. En toch was het een waardig afscheid mede door de liefdevolle, praktische en kundige begeleiding. Dat zal ik nooit vergeten en daarom zal ik iedereen in mijn omgeving Dela aanraden.
Datum plaatsing: 2020-02-15
Rated 4 van de 5 door uit Warm en liefdevol afscheid Samen met alle medewerkers van Dela een warm en liefdevol afscheid kunnen regelen voor onze moeder.
Datum plaatsing: 2020-02-14
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid We hebben een mooie uitvaart gehad can mijn man precies hoe wij wilde, het tekenen op de kist door onze kleinkinderen was heel bijzonder. Mijn complimenten naar de medewerkers van de dela die bij de uitvaart betrokken waren. De aandacht voor de nabestaande het geduld van medewerkers zo respectvol, begripvol.
Datum plaatsing: 2020-02-12
Rated 5 van de 5 door uit indrukwekkend afscheid als zeer stijlvol, mooie aula, goed geluid, mooie weergave van de foto's
Datum plaatsing: 2020-02-12
Rated 2 van de 5 door uit Uitvaart ouders Beide keren (2018, 2020) waarbij ik als nabestaande met Dela te maken had, werd tussentijds van uitvaartverzorger gewisseld. Wellicht begrijpelijk (gezien arbeidstijden etc.), maar tegelijk onzorgvuldig en weinig betrokken (los van de onpersoonlijke en professionele standaardzinnen waarmee je onvermijdelijk geconfronteerd wordt). Een uitvaart kost nogal wat, zodat je ook wel wat scherpere normen mag stellen. Ben bij Dela terechtgekomen omdat de aloude (socialistische cooperatieve) uitvaartverzorging Algemeen Belang, waarbij onze familie van oudsher verzekerd is, is overgenomen door Dela. Daar zijn de aangeslotenen niet bij betrokken geweest. Verder kan het begrip ‘afscheid’ gerelativeerd worden. In mijn familie ging het om ‘stilstaan bij het leven van de overledene’, juist omdat de overledene op het standpunt stond dat je van iemand die er niet meer is domweg geen afscheid kunt nemen. Ook wilden de overledenen alleen als ‘levend’ herinnerd worden en niet als ‘stoffelijk overschot’. Het kostte meermalen enige moeite en overredingskracht om dit de medewerkers van Dela - die het eigenlijk anders wilden doen - duidelijk te maken. Zij meenden dat het stoffelijk overschot eigenlijk toch wel door belangstellenden ‘bekeken’ moest kunnen worden. Positief en vermeldenswaard is dat de bij de uitvaart gevraagde muziekstukken, die deels niet aanwezig waren, toch opgeduikeld konden worden. Overigens ging het niet om ‘moeilijke’ of onbekende muziekstukken.
Datum plaatsing: 2020-02-12
Rated 5 van de 5 door uit Mooie uitvaart Wij zijn goed begeleid, veel zorgen zijn ontnomen, nog bedankt hiervoor
Datum plaatsing: 2020-02-12
Rated 4 van de 5 door uit Mooi afscheid Een goede samenwerking en vriendelijk personeel om een mooi afscheid te kunnen voltooien
Datum plaatsing: 2020-02-12
Rated 5 van de 5 door uit Opbaring en afscheid Dela heeft mij op een waardige en warme wijze begeleid in het afscheid van mijn echtgenote. Belangrijk voor mij en mijn familie was de warme en betrokken wijze waarop de uitvaartleidster met ons omging. Hartelijk dank hiervoor.
Datum plaatsing: 2020-02-12
Rated 5 van de 5 door uit indrukwekkend Heftig, maar voor de overledene zijn we blij dat ze van de pijn verlost is
Datum plaatsing: 2020-02-12
Rated 5 van de 5 door uit Afscheid moeder Deskundig, meelevend, respectvol, meedenkend en goed bereikbaar personeel, alleen maar fijne ervaringen gehad tijdens trieste omstandigheden.
Datum plaatsing: 2020-02-12
Rated 5 van de 5 door uit Een hele mooie dienst De uitvaart was heel goed verzorgt.Wij hebben heel veel steun gehad van de medewerkers ..
Datum plaatsing: 2020-02-12
Rated 5 van de 5 door uit Geweldige verzorging uitvaart De vriendelijkheid, meelevendheid, flexibiliteit, de goede en liefdevolle zorg van onze dierbare, maar ook het rekening houden met onze wensen is zeer prijzenswaardig. Wij konden het op deze manier helemaal doen zoals wij graag wilde.
Datum plaatsing: 2020-02-11
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Alles tot in de puntjes verzorgd. Hele mooie spreekster,helder en duidelijk.
Datum plaatsing: 2020-02-11
Rated 5 van de 5 door uit Rust Na het overlijden van mijn man ben ik positief over de hulp en begeleiding van Dela en de medewerkers. Kennis van zaken, flexibel, meedenkend, adviserend, bereikbaar, goede communicatie, geduld en begrip. Voor mij een gevoel van rust in deze verdrietige en hectische periode.
Datum plaatsing: 2020-02-11
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Was er goed bij betrokken,meedenkend meelevend.vertrouwd..
Datum plaatsing: 2020-02-11
Rated 5 van de 5 door uit warm afscheid dienst goed en mooi geregeld vooraf goed begeleid door Stephan
Datum plaatsing: 2020-02-11
Rated 5 van de 5 door uit afscheid echtgenoot Vaak als er iets is en geregeld/gedaan wordt, is er later iets waar je spijt van hebt, iets wat je vergeten bent, iets wat anders had gemoeten. Bij ons afscheid is van A tot Z alles zo netjes geregeld, en gedaan, dat wij totaal niets kunnen bedenken, wat niet goed is geweest. Mede dank zij alle medewerksters van Dela. Onze complimenten
Datum plaatsing: 2020-02-10
Rated 4 van de 5 door uit Prachtige dienst Door de medewerkers waar wij contact mee hebben gehad niets dan lof, e.e.a. heeft geleid tot een zeer mooie en persoonlijke afscheidsdienst.
Datum plaatsing: 2020-02-10
  • y_2020, m_2, d_22, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.5
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_3523
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 15ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering