• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit mooi afscheid goed begeleid in alles. helaas door de carona alleen digitaal contact
Datum plaatsing: 2020-07-06
Rated 5 van de 5 door uit Bijzonder waardevol afscheid Wij hebben de uitvaart als zeer bijzonder intiem en prettig ervaren. Ondanks de Corona maatregelen hebben we op een fijne manier afscheid kunnen nemen.
Datum plaatsing: 2020-07-06
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid perfecte dienstverlening, alles goed afgestemd, zeer tevreden
Datum plaatsing: 2020-07-06
Rated 5 van de 5 door uit Prachtig en warm afscheid Er komt heel veel op je af als de vrouw waarmee je al 50 jaar leeft in zeer korte tijd door ziekte komt te overlijden. Ik was zeer gelukkig met de expertise, bereidwilligheid en goede steun van zowel mijn uitvaartverzorger als van al de overige functionarissen van DELA.
Datum plaatsing: 2020-07-06
Rated 5 van de 5 door uit mooi afscheid heel inlevend veel voor me geregeld was een goede ervaring
Datum plaatsing: 2020-07-06
Rated 5 van de 5 door uit Totaal plaatjr Nadat mijn moeder was overleden kwamen twee medewerkers van de delta mijn moeder halen. Zij waren betrokken en prettig in de omgang. Geen gehaast. Dank hiervoor. Het regelen van de uitvaart gebeurde op afstand en werd gedaan door twee vriendelijke mensen. De afstand voel je wel maar dit komt door de Corona periode. De uitvaart was prachtig besloten en vooral veel eigen inbreng.
Datum plaatsing: 2020-07-05
Rated 5 van de 5 door uit Wederom goed geregeld door Dela Jammer dat door corona maatregelen het gesprek via beeld bellen moest plaatsvinden. Voor derde keer in familie gelukkig dezelfde vriendelijke uitvaartbegeleidster. Voelt ondanks trieste situatie wel vertrouwd.
Datum plaatsing: 2020-07-03
Rated 5 van de 5 door uit Heel mooi en waardig afscheid. Ophalen en de verzorging van de overledene, opbaren en de plechtigheid is heel netjes, waardig en respectvol gegaan.
Datum plaatsing: 2020-07-01
Rated 5 van de 5 door uit mooi afscheid in de buitenlucht ondanks de corona hebben wij een mooi afscheid gehad van ons mam in de buitenlucht bij het boordhuys in nuenen,dit is een aanrader zowel voor buiten en binnen locatie
Datum plaatsing: 2020-07-01
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Goede verzorging en het medeleven en zeer goede nazorg
Datum plaatsing: 2020-06-30
Rated 5 van de 5 door uit heel mooi afscheid discreet en netjes en goed verzorgde uitvaart ben erg tevreden.
Datum plaatsing: 2020-06-30
Rated 5 van de 5 door uit was een mooi afscheid. Ik heb de DELA al een paar keer meegemaakt, en alles was in de puntjes verzorgt. Mijn dank daarvoor.
Datum plaatsing: 2020-06-29
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Super goed geholpen door Dela. Een goed gevoel aan over gehouden.
Datum plaatsing: 2020-06-29
Rated 5 van de 5 door uit waardig afschijd het is een goed afscheid geweest waardig en respect vol.
Datum plaatsing: 2020-06-29
Rated 5 van de 5 door uit Respectvol afscheid in Coronatijd Op zeer professionele wijze in Coronastijl de uitvaart verzorgt. Veel inlevingsvermogen en zeer attent personeel. Ik raad ieder aan een uitvaartpolis te nemen via Dela, in ieder geval een zorg minder in de toch al hectische periode. De basis verzekering dekt alles!
Datum plaatsing: 2020-06-29
Rated 5 van de 5 door uit Zeer waardig afscheid Ik was zeer tevreden over de manier waarop ik ben bijgestaan het gaf mij troost en vertrouwen
Datum plaatsing: 2020-06-29
Rated 5 van de 5 door uit Goed verzorgd afscheid Ik ben erg tevreden van de goed verzorgd uitvaart, en de vriendelijkheid van de personeel
Datum plaatsing: 2020-06-29
Rated 5 van de 5 door uit Waardig afscheid Zeer prettige samenwerking met uw medewerkers. Alles prima geregeld.
Datum plaatsing: 2020-06-29
Rated 5 van de 5 door uit Alles tot in de puntjes verzorgd! Wij hebben de uitvaart en de periode eromheen als heel fijn ervaren...
Datum plaatsing: 2020-06-27
Rated 5 van de 5 door uit Stijlvol en Waardig Afscheid We hebben de periode eromheen als prettig ervaren! Alles tot in de puntjes verzorgt! Locatie ziet er netjes en verzorgt uit!
Datum plaatsing: 2020-06-26
Rated 5 van de 5 door uit Betrokken personeel Ik ben erg tevreden. Want ondanks alle regels door corona hebben we goed afscheid kunnen nemen. En ze hebben ook aandacht voor wat er naar de uitvaart nodig is.
Datum plaatsing: 2020-06-25
Rated 4 van de 5 door uit Afscheid oma Wij hadden een uitstekende klik met de uitvaart begeleidster Bianca, dit maakte alles zoveel makkelijker voor ons.
Datum plaatsing: 2020-06-25
Rated 5 van de 5 door uit Waardig afscheid Wij zijn goed geholpen door Dela en daar zijn wij ook zeer dankbaar voor.
Datum plaatsing: 2020-06-25
Rated 5 van de 5 door uit Ondanks de maatregelen omtrent corona Wij zijn uitstekend begeleid door de Dela. Ondanks dat het iets onpersoonlijker was, hebben zij het fantastisch opgevangen.
Datum plaatsing: 2020-06-24
Rated 5 van de 5 door uit Tot in de puntjes verzorgd Ons gezin heeft waardig afscheid genomen, omdat DELA de opbaring en de uitvaart tot in de puntjes verzorgd had. Onze inbreng werd hogelijk gewaardeerd en we konden met een gerust hart onze zorg aan DELA overdragen. Gelukkig mocht er na de uitvaart weer een 'aangekleed' kopje koffie geserveerd worden, hetgeen door de dertig aanwezigen hogelijk gewaardeerd werd.
Datum plaatsing: 2020-06-23
Rated 5 van de 5 door uit Heel mooi afscheid! Het was allemaal prima verzorgt, alleen het afscheidsbezoek was erg rommelig. Dit was omdat er twee families dezelfde tijd hadden. Is misschien een puntje om over na te denken!! Zeker in deze coronatijd!!!
Datum plaatsing: 2020-06-23
Rated 5 van de 5 door uit Afscheid coronaperiode Er is maar 1 woord voor; prima en geen op/aanmerkingen.
Datum plaatsing: 2020-06-23
Rated 5 van de 5 door uit heel erg goed geholpen We hebben de betrokkenheid van de uitvaartverzorgster als heel erg goed ervaren. Ze was heel erg behulpzaam en gaf goede adviezen. Ook konden we haar op ieder tijdstip van de dag bellen of appen en hoefde nooit lang op antwoord te wachten.
Datum plaatsing: 2020-06-23
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid, goede begeleiding DELA heeft ons het gehele proces, van de persoon ophalen en opbaren, tot het cremeren, respectvol, behulpzaam en vriendelijk geholpen. Zijn er enorm over te spreken.
Datum plaatsing: 2020-06-23
Rated 4 van de 5 door uit Bijzonder professioneel afscheid Een professionele uitvaart met een zeer empathische uitvaartverzorger. Ondanks de beperkingen van Corona of misschien wel dankzij deze beperkingen is de kleinschalige uitvaart tot een zeer persoonlijke ervaring geworden, waar we met plezier aan terug denken.
Datum plaatsing: 2020-06-22
  • y_2020, m_7, d_12, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.10
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_3948
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.129
  • CLOUD, getReviews, 46ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering