• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit was een afscheid die mij vrouw heeft verdiend van begin af aan werd er naar ons geluisterd we konden zelf alles inbrengen wat we wilden dat de uitvaart helemaal verliep zoals gepland jullie krijgen van ons een dikke 10
Datum plaatsing: 2019-05-13
Rated 5 van de 5 door uit Waardig afscheid Nadat een familie lis overleden was werden wij goed discreet en zeer behulpzaam geholpen door de begeleider van dela ook was alles goed verzorgd
Datum plaatsing: 2019-05-13
Rated 5 van de 5 door uit Fijn afscheid zonder zorgen We zijn erg blij met Francien. Zij heeft ons erg gesteund en keurig geholpen. De nazorg is ook erg lief. Helemaal top
Datum plaatsing: 2019-05-13
Rated 5 van de 5 door uit Goed geregeld Heb helaas 2 x in 1 jaar gebruik moeten maken van dela , maar wel met een gerust hart, alles goed geregeld, verzorgd , goede communicatie , ik kijk terug met een goed gevoel
Datum plaatsing: 2019-05-13
Rated 5 van de 5 door uit Mooi en waardig afscheid De medewerkers hebben ons goed begeleid bij het regelen van de uitvaart. Het zijn zeer deskundige en betrokken medewerkers en zeer sociaal vaardig. Zij hebben ons geholpen en ondersteund bij het regelen maar ook bij het omgaan en het verwerken van het verdriet.
Datum plaatsing: 2019-05-13
Rated 5 van de 5 door uit Liefdevol afscheid Heel fijn om met hulp van Dela mijn echtgenoot en vader een liefdevol afscheid te hebben kunnen geven. Zijn en onze wens is in vervulling gegaan
Datum plaatsing: 2019-05-11
Rated 5 van de 5 door uit Mooie uitvaart De uitvaart was goed geregeld. Al onze wensen zijn goed opgevolgd.
Datum plaatsing: 2019-05-11
Rated 5 van de 5 door uit Dhr Heel goed ik zou dela echt aanbevelen erg goed bedankt nog
Datum plaatsing: 2019-05-11
Rated 5 van de 5 door uit Heel mooi afscheid Veel steun en begrip van de mensen die alles verzorgden
Datum plaatsing: 2019-05-11
Rated 5 van de 5 door uit Heel mooi afscheid Ik heb de uitvaart hoe die is georganiseerd als zeer prettig ervaren
Datum plaatsing: 2019-05-11
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Wij zijn zeer tevreden. We werden prima geïnformeerd en er werd duidelijk aangegeven wat de kosten waren van gemaakte keuzes. UItvaart verzorger en alle andere medewerkers die we tegen kwamen waren erg betrokken en meelevend.
Datum plaatsing: 2019-05-11
Rated 5 van de 5 door uit uitstekend verzorgd uitstekend verzorgd eerlijk en oprecht medeleven.
Datum plaatsing: 2019-05-10
Rated 5 van de 5 door uit Fantastisch geregeld Wij zijn bijzonder tevreden over Dela. Vanaf het moment van overlijden is alles snel, goed en vriendelijk opgepakt. We hebben daarnaast een fantastische uitvaartverzorgster getroffen die uitstekend met ons meedacht, alles tot in de puntjes verzorgde (ontzorgde) en daarnaast ook nog eens heel prettig is in de omgang.
Datum plaatsing: 2019-05-10
Rated 5 van de 5 door uit afscheid zoals wij dit bedoeld hadden. wij kunnen terug zien op een waardig afscheid,passend bij de dierbare en ook dit is belangrijk bij de verdere verwerking.
Datum plaatsing: 2019-05-10
Rated 5 van de 5 door uit Waardig afscheid Vanaf het eerste contact Met DELA was er een gevoel het komt goed
Datum plaatsing: 2019-05-10
Rated 4 van de 5 door uit gepast afscheid Alle hulde aan de uitvaartverzorgster! Zij was vriendelijk, empathisch.. en zorgde voor veel zaken- ook stuurde ons een herinnering ( dat heet ontzorgen ) als er weer wat moest gebeuren. Ook de uitvoerende ondernemer wat betreft de opbaarruimte en de ruimte waarin de afscheidsviering plaats vond was vriendelijk en bijzonder dienstbaar.
Datum plaatsing: 2019-05-10
Rated 5 van de 5 door uit Mooi en respectvol afscheid .. De DELA benaderd de nabestaanden zeer respectvol en op een waardige manier. Vanaf de telefonische aanname tot en met de uitvaart niets dan complimenten. Het lijkt wel of ze je eigen familie zijn. Heel veel lof, kan het niet anders vertellen.
Datum plaatsing: 2019-05-10
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Alles was goed geregeld van het begin tot het einde. En de woorddienstbegeleider krijgt een dikke 10 voor de dienst begeleiding.
Datum plaatsing: 2019-05-09
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Wij zijn super geholpen door iedereen of het nu de mensen waren die samen met ons mam hebben verzorgd of de consulente of op de dag van de uitvaart de medewerkers. Het was gewoon af
Datum plaatsing: 2019-05-08
Rated 5 van de 5 door uit compliment aan alle DELA medewerkers we hebben de uitvaart, maar zeker ook de begeleiding ervoor ervaren als heel persoonlijk en liefdevol. We hadden alle mogelijkheden om het afscheid zo te organiseren als ons buurvrouwtje dat gewild had (en voor een groot deel al zelf met DELA geregeld had) Alle medewerkers van DELA waren zorgzaam, meedenkend en liefdevol. Wat een prachtig werk, compliment voor allen!
Datum plaatsing: 2019-05-08
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Mooie uitvaard en goede begeleiding vanuit dela super gewoon. Ben zeeeer tevreden.
Datum plaatsing: 2019-05-08
Rated 5 van de 5 door uit Zoals wij het in gedachten hadden. Zoals onze moeder het gewild zou hebben. met mooie aanvulling van uitvaartleider.
Datum plaatsing: 2019-05-08
Rated 4 van de 5 door uit Fijne uitvaartverzorgster Dankzij de 2 dames die ons begeleiden met de uitvaart is een mooi afscheid geworden . Ik wilde graag een lied over een echtpaar wat weer samen komt en tor de dag voor de uitvaart is er mee gezocht en gedacht . Dit gaf voor ons een speciaal moment tijdens de uitvaart. Ze waren heel betrokken .
Datum plaatsing: 2019-05-08
Rated 4 van de 5 door uit Erg mooi afscheid! Alles was goed geregeld, ze stonden echt voor je klaar. Van het begin tot het eind waren ze er voor mij en mijn gezin en dat heeft ons goed gedaan. Ga vooral zo verder!!!!
Datum plaatsing: 2019-05-08
Rated 5 van de 5 door uit mooi afscheid geweest . heel erg goed. en verzorgd. en een luisterend oor.
Datum plaatsing: 2019-05-08
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid We hebven een hele goede begeleiding gehad in de week voorafgaand aan de crematie.het begon gelijk al toen de bode contact met ons zocht na melding van overlijden. Alles verliep respectvol en waardig. De rust die de bode uitstraalde heeft ons door de eerste moeilijke uren geholpen.
Datum plaatsing: 2019-05-08
Rated 5 van de 5 door uit Empathie,sympathie en flexibel. De gesprekken met medewerkers nan het crematorium, die behalve vriendelijk ook flexibel waren en alle tijd namen om een goede voorlichting te geven en mogelijkheden te bespreken. De kundigheid, vriendelijkheid van de uitvaartverzorger, het uitvaartcentum en de mooie speech tijdens de uitvaart hebben positieve gevoelens achtergelaten.
Datum plaatsing: 2019-05-08
Rated 5 van de 5 door uit Alles goed en zeer correct afgehandeld! Moeilijke en zware periode,Dela medewerkers hebben ons goed ondersteund hierbij
Datum plaatsing: 2019-05-08
Rated 5 van de 5 door uit zeer respect volle behandeling vanaf het overlijden van mijn vrouw tot en met de crematie en de afhandeling van wat er met de as moest gebeuren zijn wij grandioos behandeld.
Datum plaatsing: 2019-05-08
Rated 5 van de 5 door uit Afscheid zoals wij het hebben gewild Vanaf het moment dat de uitvaartverzorger bij ons binnen kwam was er een klik. Hij heeft dit met veel zorg en aandacht voor ons geregeld. Het heeft gevoeld als een warme deken.
Datum plaatsing: 2019-05-08
  • y_2019, m_5, d_20, h_5
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.12
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_2870
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 16ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering