• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 4 van de 5 door uit aandacht voor alle dingen , ook Na de uitvaartverz aandacht voor de dingen die geregeld moeten worden , ook de aandacht voor de nabestaanden na de uitvaart , en de dingen die DAN nog geregeld moeten worden
Datum plaatsing: 2019-11-11
Rated 5 van de 5 door uit waardige manier van afscheid nemen alles werd op een rustige manier geregeld er was inspraak en overleg
Datum plaatsing: 2019-11-11
Rated 5 van de 5 door uit Hartverwarmend afscheid De hulp en het meedenken van de Dela medewerkers was hartverwarmend. De uitvaart was bijzonder, en is precies verlopen zoals de wensen van mijn man waren. Ook de nazorg is heel fijn!
Datum plaatsing: 2019-11-09
Rated 5 van de 5 door uit mooien waardig afscheid het mmeste ging aan mij voorbij maar een goed gevoel mooi en warm
Datum plaatsing: 2019-11-08
Rated 5 van de 5 door uit Warm afscheid Wij kijken met een goed gevoel terug op de crematie, er werd echt alles gedaan om aan onze wensen te voldoen hoe afwijkend die wensen soms waren. Het enige wat wij jammer vonden is dat degene die met ons de voorbereidingen gedaan heeft, niet zelf de uitvaart dienst kon begeleiden.
Datum plaatsing: 2019-11-08
Rated 5 van de 5 door uit Persoonlijk afscheid Het afscheid van onze moeder is heel prettig verlopen, we vonden alle betrokken medewerkers mensen met het hart op de goede plaats. Er was voldoende mogelijkheid voor eigen wensen en ideeën.
Datum plaatsing: 2019-11-06
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Ze zijn vriendelijk mee denkend met bepaalde dingen die jij met je verdriet niet ziet
Datum plaatsing: 2019-11-06
Rated 5 van de 5 door uit Geweldige verzorging van de uitvaart Beste Dela, Langs deze weg, willen we uw medewerkers nogmaals hartelijk danken voor de geweldige verzorging en begeleiding bij het overlijden van onze (schoon)moeder. We hebben al onze contacten als zeer persoonlijk ervaren en gebruik mogen maken van alle adviezen die ervoor gezorgd hebben dat de gehele dienst meer dan perfect verlopen is. Dit alles heeft mede bijgedragen aan een goede verwerking van het overlijden voor mijn vrouw, mijn kinderen en allen die erbij betrokken waren inclusief mijzelf.
Datum plaatsing: 2019-11-06
Rated 5 van de 5 door uit Minder zorgen door Dela,duidelijk en meedenkend . Blij dat de Dela er voor ons was .Een hele zorg minder !
Datum plaatsing: 2019-11-06
Rated 5 van de 5 door uit Goed afscheid Heel goed een hele goede hulp Ingrid middelkoop. Zei heeft ons heel goed geholpen.
Datum plaatsing: 2019-11-06
Rated 5 van de 5 door uit een voortreffelijk verzorgde uitvaart alles was van begin tot eind op een uitstekende wijze aan de door ons gewenste verzoeken voldaan . hiervoor onze oprechte dank
Datum plaatsing: 2019-11-06
Rated 5 van de 5 door uit Afscheid naar wens overledene De uitvaart is helemaal gegaan zoals we het voor ogen hadden, mede door de goede zorgen van de uitvaartverzorgster. Niets op aan te merken.
Datum plaatsing: 2019-11-05
Rated 4 van de 5 door uit Mooie passende uitvaartplechtigheid Serviceverlening staat hoog in het vaandel en daardoor was het een mooie uitvaarti
Datum plaatsing: 2019-11-05
Rated 5 van de 5 door uit Mooi en waardig afscheid De warmte en kundigheid van de Dela-medewerkers hebben dit afscheid voor ons dragelijker gemaakt.
Datum plaatsing: 2019-11-05
Rated 5 van de 5 door uit Heel mooi afscheid van mijn man DELA medewerkers hebben ons heel goed geholpen en geadviseerd zodat wij een mooi afscheid van mijn man, onze (schoon) vader en opa hebben beleefd.
Datum plaatsing: 2019-11-04
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Je kon veel overleggen omtrent de uitvaart en veranderingen plaatsen
Datum plaatsing: 2019-11-04
Rated 4 van de 5 door uit alles was prima geregeld goed geregeld, aardige mensen van dela die alles proberen voor je te doen.
Datum plaatsing: 2019-11-04
Rated 5 van de 5 door uit prima afscheid en begeleiding De in de polis voorwaarden vermelde diensten zijn naar behoren nagekomen.
Datum plaatsing: 2019-11-04
Rated 5 van de 5 door uit De afscheidsdienst gaf ons een warm en goed gevoel Ik heb het allemaal heel goed ervaren ,maar wel in een waas. Maar dat lijkt mij begrijpelijk.
Datum plaatsing: 2019-11-01
Rated 4 van de 5 door uit Erg mooie uitvaart, mooi gesproken. Het is erg moeilijk, om je geliefde te missen, het doet je goed, als mensen je condoleren.
Datum plaatsing: 2019-10-31
Rated 5 van de 5 door uit Vriendelijk en meedenkend team. Zeer zorgzaam en met respect behandeld. We hadden het niet beter kunnen wensen
Datum plaatsing: 2019-10-30
Rated 5 van de 5 door uit Erg lief en meedenkend Zoals verwacht is de tijd na het overlijden zwaar en drukkend. De medewerkers van de Dela waren een geweldige steun, die regelmatig contact namen met mij en ook mijn zus, die 2 herseninfarcten heeft gehad en niet alles op de zelfde manier verwerkt. Zo voelde zij zich toch erbij betrokken. Dankuwel dames.
Datum plaatsing: 2019-10-30
Rated 4 van de 5 door uit mooi afscheid en goede begeleiding prima beleefd met een goede begeleiding en daarom alleen maar goede ervaring
Datum plaatsing: 2019-10-29
Rated 4 van de 5 door uit Respectvol Alles was zeer deskundig en met veel respect voor de overledene maar ook naar de nabestaanden geregeld, dat gaf veel rust
Datum plaatsing: 2019-10-29
Rated 5 van de 5 door uit Precies zoals wij wilde Wij hebben dela als zeer prettig en vakkundig mee mogen maken. De uitvaartverzorger Arjan Bouwman was zeer prettig in het contact, hij dacht met ons mee zonder dat we voelde dat er ons iets opgedrongen werd. Alles was bespreekbaar en mogelijk. De dag van de uitvaart was ook alles keurig verzorgd en het creamatorium is erg mooi, licht en ruimtelijk.
Datum plaatsing: 2019-10-29
Rated 5 van de 5 door uit respectvol en waardig afscheid beveel het iedereen aan . de warmte en de persoonlijke aandacht
Datum plaatsing: 2019-10-29
Rated 4 van de 5 door uit persoonlijk afscheid Door coaching op de achtergrond en het bewaken van het proces, kregen we de steun en het vertrouwen om zelf de viering op persoonlijker wijze in elkaar te zetten. Van het ophalen van ma tot aan de laatste gast die afscheid neemt op de uitvaart is alles tot in de puntjes met een fijngevoeligheid verzorgd
Datum plaatsing: 2019-10-28
Rated 5 van de 5 door uit Goed en mooi afscheid zoals het behoord te zijn Zeer goede begeleiding van begin tot het eind. Alles duidelijk uitgelegd, en bij vragen direct en helder beantwoord via telefoon.
Datum plaatsing: 2019-10-28
Rated 5 van de 5 door uit Persoonlijke aandacht bij een grote organisatie Een uitvaart is niet iets wat je regelmatig regelt. De DELA doet dat wel. Ondanks dat het een grote organisatie is hebben wij daar niks van gemerkt: we hadde een persoonlijke uitvaartverzorger die altijd voor ons klaar stond (app, sms, telefoon, mail) en die ons perfect heeft ontzorgd
Datum plaatsing: 2019-10-28
Rated 5 van de 5 door uit Heel mooi afscheid Medelevend, gerustellend en zeer professioneel. TOP
Datum plaatsing: 2019-10-28
  • y_2019, m_11, d_16, h_24
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.2
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_3288
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 15ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering