• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Ervaringen van klanten over een uitvaart bij DELA

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze verzekeringen, diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

Rated 5 van de 5 door uit intiem en heel mooi afscheid Goed georganiseerd , ons heel prettig geholpen met hier en daar een tip. maar helemaal ons de kans gegeven om het afscheid zo te laten gebeuren zoals wij dat graag wilden
Datum plaatsing: 2020-05-27
Rated 5 van de 5 door uit Waardig afscheid, ondanks de corona-maatregelen. Ondanks dat niet alle wensen konden worden uitgevoerd (geen koor i.v.m. corona) is het toch een waardig afscheid geworden. Goede begeleiding gehad van zowel de uitvaartverzorger als de nabestaandehulp. Werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken tijdens het proces.
Datum plaatsing: 2020-05-26
Rated 5 van de 5 door uit Een heel mooi afscheid ondanks de corona maatregel Wij hebben de hulp van Dela heel erg positief ervaren en dan met name het meedenken van het personeel en het bespreken met ons wat de mogelijkheden waren.
Datum plaatsing: 2020-05-26
Rated 5 van de 5 door uit Mooi afscheid Gewoonweg geweldig!!! Alles super geregeld!! Niets op aan te merken!!
Datum plaatsing: 2020-05-26
Rated 5 van de 5 door uit heel mooi afscheid van mijn moeder we hebben alles via de telefoon goed kunnen regelen en ik werd iedere dag gebeld hoe het met mij ging ik vond het erg fijn
Datum plaatsing: 2020-05-26
Rated 5 van de 5 door uit Prima inbreng voor een goed afscheid We hebben met Dela gebeld op donderdagmiddag en vanaf dat moment zijn we voortdurend tot en met de uitvaart uitstekend geholpen bij de vragen die we hadden. Ook vanwege de beperkingen door corona.
Datum plaatsing: 2020-05-26
Rated 5 van de 5 door uit Leentje Heel fijn moment, Een gevoel dat je er niet alleen voor staat.
Datum plaatsing: 2020-05-26
Rated 5 van de 5 door uit erg goed geregeld 9ndanks corona Erg tevreden met de goede service ondanks corona crisis
Datum plaatsing: 2020-05-26
  • y_2020, m_6, d_1, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_3862
  • loc_nl_NL, sid_uitvaartdienst, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_dela
  • bvseo_sdk, net_sdk, 0.0.0.57
  • CLOUD, getReviews, 15ms
  • REVIEWS, PRODUCT
Kinderen strooien bloemblaadjes over de kist tijdens de ceremonie

Een uitvaart naar wens zonder verzekering