• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Uitvaartmuziek Top 50

Bij bijna alle uitvaarten en crematies wordt muziek gedraaid. Hiermee geven de nabestaanden een persoonlijke invulling aan het afscheid, de overleden dierbare wordt herdacht met zijn of haar favoriete muziek. Daarbij geeft muziek troost.

Bepaalde liedjes zijn erg geliefd bij uitvaarten. Wil je weten wat de meest gedraaide nummers bij een begrafenis of crematie zijn? Bekijk en beluister dan de Uitvaartmuziek top 50 in ons Muziekboek. De Uitvaartmuziek Top 50 is een overzicht van de 50 nummers die het vaakst gespeeld worden tijdens onze uitvaartdiensten.

Staat het nummer dat je zoekt niet in de begrafenis- en crematiemuziek top 50? Of denk je dat je aan een uitvaartmuziek top 100 nog niet genoeg hebt om je keuze te maken? Blader dan door de gehele collectie van het Muziekboek. Als de uitvaartdienst wordt gehouden in een crematorium van DELA, dan kun je via het Muziekboek direct zelf je keuze doorgeven. Staat je eigen top 10 begrafenismuziek er niet tussen? Lever dan de muziek zelf aan. De uitvaartverzorger spreekt met je af hoe je de muziek kunt aanleveren.

Praat mee op ons forum over dit onderwerp


Topic geopend op 26 april 2016

Topic: Welke uitvaartmuziek mag er op jouw uitvaart gedraaid worden?

Rianne: "Op een uitvaart is muziek vaak heel belangrijk. Het geeft een sfeer aan de dienst die past bij de persoon die herdacht wordt. Ook na de uitvaart kan muziek veel losmaken. Ik ben benieuwd naar wat jullie de mooiste uitvaartmuziek vinden." Praat mee op het forum.

30 reacties

 

Favoriete muziek?

Je favoriete muziek kun je vastleggen in Mijn uitvaartwensen.

Lees meer

Chat met onze medewerkers