• Vragen? 088-3352115 (ma-vr: 8.45-17.00) of via webshop@dela.org
  • Gratis verzending
  • Snelle bezorging
  • Gratis retourneren

Vingerafdruksieraden

Een sieraad met een vingerafdruk is een heel bijzondere herinnering. Het legt de laatste aanraking met uw naaste voor altijd vast. Die u dicht bij u kunt dragen in een ring of als hanger aan een collier of bedelarmband. Onze vingerafdruksieraden worden gemaakt met veel zorg, toewijding en de nieuwste technieken.

Chat met onze medewerkers

De vingerafdruk

Na overlijden maken we op jouw verzoek een digitale vingerafdruk van je dierbare en bewaren deze in een veilige digitale kluis. Met het dossiernummer en e-mailadres van de opdrachtgever van de uitvaart, die je tijdens het bestelproces invoert, kunnen we de vingerafdruk ophalen voor de edelsmid. De edelsmeden van Atlantis Memorials werken samen met Funeral Products. Ze ontwerpen de sieraden en graveren de lijnen van de digitale vingerafdruk. Zo ontstaat een persoonlijke herinnering in het unieke sieraad.

Hangers

Je kunt kiezen uit een hanger van goud of zilver voor aan bijvoorbeeld een collier. De hangers zijn er in verschillende vormen: ovaal, rond, vierkant, hart, ster, ying-yang, vogel, vlinder, vis, kruis, klavertje vier of traan. Ook zijn er hangers met zirkonia’s of briljanten en kan je kiezen of je de hanger met of zonder rand wilt. Bij een aantal hangers is het mogelijk ook een beetje as van je dierbare in te bewaren. Een bijpassend collier of bedelarmband voor de hanger kan je er apart bij bestellen.

Bedelarmband

De bedelarmbanden waar je de hanger met as of vingerafdruk aan kunt hangen, zijn van zilver of RVS. De lengte verschilt van 14 tot 23 centimeter. Meet je pols op zodat de armband goed om uw pols hangt. Met een mooie strakke, maar ronde vormgeving van de bedelarmband komt je hanger prachtig tot zijn recht. Voor meer licht is er ook een armband met zirkonia’s.

Ringen

De gouden en zilveren ringen zijn zwaar uitgevoerd. Je kunt kiezen uit een strak of rond design met een glanzende afwerking. Vind je een matte afwerking mooier? Een gematteerde afwerking is ook mogelijk.

Hulp nodig?

Voor advies op maat helpen onze ervaren medewerkers je graag met het kiezen van de juiste uitvoering. Stuur een e-mail naar webshop@dela.org of bel 088 335 21 15 (bereikbaar op werkdagen van 8.45 tot 17.00 uur).

 

Bekijk hier al onze vingerafdruksieraden >>