Coöperatie DELA
  • Overlijden melden 0800 955 66 55 (gratis) 24 uur per dag
  • Inloggen

Assieraden

Er is een enorme keuze aan assieraden in zilver, wit- of geelgoud of aluminium. Onze eigen huiscollectie biedt een uitgebreide assortiment medaillons, hangers, spelden en ringen.

Producten

nr.200/201

Ellips, glans/mat, met gekleurde ringen

Dit sieraad heeft een prachtige ellips-vorm en is verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De twee helften kunnen in glanzend of mat zilver uitgevoerd worden. Er worden vier gekleurde ringen bij geleverd, die u zelf kan wisselen, naar gelang kleding of voorkeur.
nr.202

Eclips, glans/mat met organische figuren

Dit sieraad heeft een prachtige eclips-vorm. Op het bovenste gedeelte is een prachtig lijnenspel aangebracht.
nr.203

Buis, rond, glans

Strak vormgegeven sieraad in buisvorm. De buis is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: volledig glanzend of met een glanzende onderzijde en een matte bovenkant. Verkrijgbaar in geelgoud of zilver.
nr.205

Mini buis, rond, glans

Sieraad met duidelijk herkenbare sluiting aan de bovenkant. Uitsluitend verkrijgbaar in glanzend zilver of glanzend geelgoud.
nr.206

Rechthoekige hanger, mat met colorit vlak

De rechthoekige hanger heeft een onzichtbaar sluitsysteem. De kleur van het colorit is standaard rood, maar kan in allerlei kleuren geleverd worden. De achterzijde kunt u laten graveren.
nr.209

Rechthoekige hanger, mat met verticale glanslijn

De rechthoekige hanger heeft een onzichtbaar sluitsysteem. De basis van het sieraad is uitgevoerd in mat, de verticale band is glanzend. De achterzijde kunt u laten graveren.

Chat met onze medewerkers