DELA logo
  • Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Waxinelichthouder rond aluminium met gekleurd glas

Een waxinelichthouder met een strakke, moderne uitstraling. De combinatie van aluminium en het gekleurd glas geeft de houder een eigen karakter. Een klein beetje as van uw dierbare wordt in de houder bewaard. Voor het glas kunnen verschillende kleuren gekozen worden.
55,00

Urn en olielampje Sterre voor kinderen glas

Een combinatie van een urn voor een overleden kind en een olielampje om een lichtje op te steken. De urn en het olielampje kunnen in een kleur naar keuze worden gemaakt.
579,00

Urn vlinder klein op granieten voet

Deze speciale urn lijkt in niets op een gewone urn. De prachtige kleuren geven deze urn een intense uitstraling. U kunt kiezen uit verschillende kleurcombinaties. In deze kleine urn kan niet alle as van uw dierbare opgeborgen worden.
159,00

Urn in hartvorm middelgroot

Een prachtige kleine urn in de vorm van een hart, met een poreus ogende kant en een prachtige gladde, blinkende zijde.
145,00

Kinder mini urn met parelmoeren uitstraling

Een klein en bijzonder monument voor een overleden kind is deze mini urn met parelmoeren uitstraling. In het heldere metaal is een halve maan met sterretjes afgebeeld. De mini-urn is zorgvuldig en met veel vakmanschap gemaakt en afgewerkt.

75,00

Kleine urn in traanvorm

Kleinere variant van de grote traanvormige urn. Een sierlijke urn in mooie kleuren. De glanzende matte voorkant steekt mooi af tegen de donkere omlijsting.

139,00

Mini-urn sterretje messing goud

Een mini urn van messing, afgewerkt met een gouden laklaag. De as is onzichtbaar in deze mini urn verwerkt, zodat aan de buitenkant niet te zien is dat er as in zit.
75,00

Mini-urn sterretje messing zilver glans

Een mini urn van messing, afgewerkt met een zilveren laklaag. De as is onzichtbaar in deze mini urn verwerkt, zodat aan de buitenkant niet te zien is dat er as in zit.
75,00

Mini-urn hartje messing tweekleurig

Een mini urn van messing in twee kleuren afgewerkt, mat zilver aan de binnenkant en donkergrijs aan de buitenkant. De as is onzichtbaar in deze mini urn verwerkt, zodat aan de buitenkant niet te zien is dat er as in zit.
75,00

Duo-urn spitsen keramiek metallic bruin groot

Een combinatie van twee urnen die in elkaar schuiven. Deze keramische urnen kunnen elk apart de as van een overledene herbergen. Op deze manier kunnen na overlijden twee partners toch dicht bij elkaar blijven. De prachtige metallic lak zorgt voor een geheel eigen lichtspel.
399,00

Mini-urn keepsake met zilveren vlinders messing donker

Deze keepsake heeft een klassieke vorm en is voorzien van zilveren vlinders, die uitgespaard zijn in de donkere lak. Daardoor lijken ze rond te zweven. In deze keepsake kan slechts een klein deel van de as van uw dierbare opgeborgen worden.
65,00

Mini-urn hartje messing goud

Een mini urn van messing, afgewerkt met een gouden laklaag. De holle vorm van het hart staat voor “vol liefde” voor uw dierbare. De as is onzichtbaar in deze mini urn verwerkt, zodat aan de buitenkant niet te zien is dat er as in zit.
75,00

Chat met onze medewerkers