• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Wat moet ik regelen bij een begrafenis?

Na het overlijden van uw geliefde, vader, moeder of dierbare komt er veel op u af. U heeft op dat moment veel verdriet, terwijl er het nodige moet gebeuren. Wat moet u regelen bij een begrafenis? En wat kan u eventueel zelf van tevoren regelen om in de toekomst uw nabestaanden te ontzorgen bij een begrafenis.

Het regelen van een begrafenis

Er moet veel geregeld worden. Wie moeten er op de hoogte gebracht worden van het overlijden? Misschien moet er familie uit het buitenland komen? Waar wil de overledene begraven worden en in wat voor soort graf? Er moeten veel keuzes gemaakt worden; uitvaartkist, bloemen, muziek, advertenties, rouwkaarten enz.

DELA is er voor u

In deze moeilijke tijd is DELA er voor u. Bij het regelen van een begrafenis nemen onze uitvaartverzorgers veel zaken uit handen. Wij helpen nabestaanden afscheid te nemen op een passende wijze. Lees meer over hoe onze uitvaartverzorgers u kunnen helpen bij het regelen van een begrafenis.

Vooraf al regelen voor uw begrafenis

Gelukkig kunt u zelf al veel regelen voor uw begrafenis. Zo neemt u uw nabestaanden zorgen uit handen. Ook hierbij helpt DELA u graag.

Wat kunt u zelf regelen voor uw begrafenis

  • Een uitvaartverzekering. Met een goede uitvaartverzekering ontzorgt u uw nabestaanden. 
  • Leg uw uitvaartwensen vast. Zet uw wensen op papier, maak een testament of regel een voorgesprek met een uitvaartverzorger. Bekijk welke mogelijkheid het best bij u past. 
  • Checklist voor nabestaanden. Maak een overzicht met daarin rekeningnummers, lidmaatschappen, verzekeringen en andere belangrijke zaken.
  • 040 260 14 50 Voor alle vragen rondom de uitvaart. 7 dagen per week bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.
  • 040 260 14 50 Voor alle vragen rondom de uitvaart. 7 dagen per week bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Chat met onze medewerkers