• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging voor iedereen

DELA verzorgt uitvaarten voor iedereen, of de overledene verzekerd was bij DELA of niet. Wij hebben ruim zeventig vestigingen. Waar wij geen eigen crematorium of uitvaartcentrum hebben, werken wij voor de uitvaartverzorging samen met lokale bedrijven.

Persoonlijke en passende uitvaart

Met onze uitvaartverzorging helpen wij nabestaanden afscheid te nemen op een manier die past bij hen en hun naaste. Dat begint al met het melden van een overlijden. En met gesprek met de uitvaartverzorger, die graag helpt een persoonlijke, passende uitvaart samen te stellen.

Nabestaandenzorg

Maar onze uitvaartverzorging houdt niet op bij het regelen en verzorgen van de uitvaart. Onze uitvaartconsulenten staan nabestaanden na de uitvaart bij en helpen met emotionele, financiële en praktische zaken. Zodat zij ze draad van het leven weer zo goed mogelijk kunnen oppakken. Ook dat is de uitvaartverzorging van DELA.

Chat met onze medewerkers

Oriënteren

Denkt u eens na over uw uitvaartwensen. Juist tijdens het leven. Niet alleen voor uzelf, maar vooral voor uw nabestaanden..

Lees meer

Wat is mogelijk?

Niet één uitvaart is bij ons hetzelfde. Omdat iedereen uniek is. Iedereen verdient een persoonlijke uitvaart. Wat is er allemaal mogelijk?

Lees meer

Direct een uitvaart regelen

Als marktleider hebben wij alle specialismes in huis om uw wensen voor, tijdens en na de uitvaart in te vullen. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.

Lees meer