• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Uitvaartbloemist

Een bloemarrangement maken voor het afscheid van een geliefde wil u natuurlijk het liefst laten doen door een gespecialiseerde uitvaartbloemist. Bij DELA werken wij met verschillende specialisten samen. Wij helpen u graag bij het kiezen van mooie rouwbloemen.

De uitvaartbloemisten met wie wij samenwerken, zoals de keten Fleurop, kunnen arrangementen maken in verschillende stijlen. Zo kunt u altijd een mooi bloemstuk laten maken dat past bij het afscheid. Bekijk ons uitgebreide bloemenboek om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Download de bloemenbrochure

Uitvaartbloemist werkt ook op maat

Heeft u andere wensen? De uitvaartbloemist kan ook arrangementen maken in opdracht. Zo hebben wij ooit een uitvaart mogen verzorgen waarbij een bloemstuk was gemaakt met bloemen en groenten uit de eigen tuin van de overledene. Heel mooi om te zien hoe een bloemstuk troost kan bieden en de uitvaart echt persoonlijk kan maken.

Voorbeelden van arrangementen

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de arrangementen die de uitvaartbloemist kan verzorgen. De meeste bloemstukken kunnen gemaakt worden in diverse kleuren en afmetingen.

 

Stappenplan

Moet u zelf een uitvaart regelen? Bekijk dan ons stappenplan, waarin stap voor stap staat uitgelegd wat er allemaal gebeurt voor, tijdens en na de uitvaart.