• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Mogelijkheden voor lijkkisten

Vroeger was het gemakkelijk: iemand overleed, de familie bestelde een lijkkist bij de timmerman en dat was het. Tegenwoordig is de keuze enorm: standaard, luxe, ecologisch, noem maar op. Ook ontwerpen mensen tegenwoordig zelf een lijkkist, of laten deze ontwerpen door een ontwerper.

Bij DELA bieden we meer dan 80 verschillende lijkkisten, in de categorieën standaard, modern, luxe en eco. Daarnaast hebben we ook drie opbaarplanken in het assortiment. Enkele kisten in ons assortiment kunt u zelf beschilderen of in een andere kleur laten spuiten. Daarnaast zijn er ook modellen verkrijgbaar die beplakt kunnen worden met een (standaard) afbeelding.

Download de lijkkistenbrochure

Lijkkisten op maat

Voor een lijkkist die u zelf kunt (laten) beschilderen raden wij u aan te kijken in onze collectie welke kisten hiervoor geschikt zijn. Wilt u een gehele kist laten ontwerpen? Doe dan inspiratie op via internet, er zijn zoveel mogelijkheden dat het te ver gaat om alle links hier te tonen.

Herinneringsproducten

Bent u naast de lijkkist op zoek naar andere producten rondom de uitvaart? Bijvoorbeeld herinneringssieraden of urnen? Kijk dan eens in onze webcollectie.

Lijkkistvoorbeelden

 Eco lijkkist

Eco lijkkist

 Traditionele lijkkist

Traditionele lijkkist

 Hedendaagse lijkkist

Hedendaagse lijkkist

 Luxe lijkkist

Luxe lijkkist

 Gepersonaliseerde lijkkist

Gepersonaliseerde lijkkist