• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Deel jouw aanmoedigingen voor de Roparun-helden

In het weekend van 2 en 3 oktober 2021 wordt de Roparun gelopen. Roparun is een jaarlijkse estafetteloop van ruim 500 kilometer waarbij deelnemers geld inzamelen voor goede doelen en projecten in de palliatieve zorg. De deelnemers aan Roparun kunnen jouw steun goed gebruiken. Daarom roepen wij als hoofdsponsor op om jouw aanmoediging met ons te delen. Deze tonen wij dan aan de deelnemers op de Roparun-route.

Chat met onze medewerkers

Lukt het je niet om langs de route te staan om jouw held aan te moedigen? Of ben je er wel bij, maar wil je jouw held nog eens extra laten weten hoe trots je op hem of haar bent? Deel dan nu jouw aanmoediging. Want 500 kilometer is natuurlijk niet niks. Alle steun is dan welkom. Het kan bijvoorbeeld een aanmoedigingskreet zijn, een bedankje of een mooie wens voor de toekomst. Zo zorgen we er met elkaar voor dat alle teams zich extra gesteund voelen. Want waarom wachten met iets moois zeggen als het ook vandaag kan.

Wie wil jij steunen?

Stuur jouw aanmoediging in via roparun@dela.org. Zet er eventueel een naam of teamnaam bij voor wie je boodschap is bedoeld. En vergeet niet je eigen naam in te vullen zodat wij deze onder je boodschap kunnen plaatsen. Wij zorgen er vervolgens voor dat alle aanmoedigingen worden getoond tijdens de Roparun en op onze website.

Steun Roparun, steun de goede doelen

Naast een aanmoediging kun je natuurlijk ook een donatie doen. Bijvoorbeeld aan een team, een specifieke deelnemer of door mee te doen aan één van de vele teamacties waarmee de teams geld ophalen. Je kunt er ook voor kiezen om direct aan Roparun te doneren.

Roparun en DELA

Sinds 2020 is coöperatie DELA de hoofdsponsor van Roparun. Roparun is een bekende, jaarlijkse estafetteloop van ruim 500 kilometer waarbij deelnemers geld inzamelen voor goede doelen en projecten in de palliatieve zorg. DELA gaat Roparun helpen de komende jaren verder te groeien, zodat nog meer goede doelen gesteund kunnen worden.

Nelli Cooman: ‘Als ik aan de Roparun denk, krijg ik bijna tranen in mijn ogen.’

Voormalig topatlete Nelli Cooman loste in 1996 voor het eerst het startschot van de Roparun.

Directeur van stichting Droomdag: ‘Bij ons kunnen gezinnen met een ernstig zieke ouder hun zorgen even loslaten.’

Stichting Droomdag is een van de goede doelen die wordt gesteund door de Roparun.

‘Het uitlopen van de marathon voelde als een overwinning op mijn lijf.’

Marie-José wil met haar deelname aan de Roparun andere mensen die strijden tegen kanker kracht geven.