• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Over het hoofdsponsorschap

Coöperatie DELA was van 2017 tot en met 2020 hoofdsponsor van het Nederlandse beachvolleybal. DELA steunde hiermee zowel de topsportactiviteiten, als de breedtesportevenementen op vele plaatsen langs de Nederlandse kust.

Chat met onze medewerkers

Sportsponsoring

Als uitvaartverzekeraar en –verzorger draagt coöperatie DELA de boodschap uit dat het draait om het leven, dat het fijn is om met elkaar mooie herinneringen te maken en die te delen met de mensen om je heen. De associaties die meer samenhangen met het leven, met ambities, met positiviteit zijn wat minder vanzelfsprekend met het merk DELA verbonden. Door middel van sponsoring van het beachvolleybal verbond DELA haar merk met deze associaties.

Jong, sportief en onbezorgd

Naast de sportieve beachvolleybalambities, voegde beachvolleybal positieve lifestyle elementen toe aan het merk DELA. Het pallet aan associaties – zoals jong, sportief en onbezorgd – werd daardoor nog iets rijker en gevarieerder. Ook sprak het beachvolleybal een brede doelgroep aan, maar vooral een wat jonger publiek.

Historie

Coöperatie DELA is niet onbekend met de volleybalsport in Nederland. In 2006 koos DELA voor een langdurige verbintenis met het Nederlands Damesvolleybalteam. De ervaringen waren zeer positief. Dat had te maken met de sport, het team en de staf en het publiek. Het is een brede sport, toegankelijk voor iedereen en met positieve associaties waarmee het merk DELA werd verrijkt. Het merk DELA werd toegankelijker, frisser en meer aansprekend. Intern had het een positief effect op gevoel van trots. Na een periode van circa 10 jaar was er een nieuwe impuls nodig. DELA bleef de volleybalsport trouw en koos na een korte pauze dus voor het beachvolleybal.

DELA was van 2017 tot en met 2020 hoofdpartner van Beach Volleybalteam Nederland. Daarnaast was DELA hoofdsponsor van de Nederlandse World Tour wedstrijden, het Europees Kampioenschap Beachvolleybal 2018, de eredivisie, het Nederlands Kampioenschap en partner van het Beach Volleybal Circuit.