• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Fello

Fello, jouw nieuwe familieagenda.

Chat met onze medewerkers

Wat is het?

Fello is een gedeelde agenda waarmee je samen voor een familielid zorgt. Familie en vrienden komen samen in een groep zodat iedereen kan meehelpen. Je ziet in één oogopslag wie wat wanneer gaat doen en creëert zo overzicht. En met de chatfunctie heb je alles wat jullie bespreken over de zorg op één plek.

Fello website

Op de Fello website vind je allerhande nuttige informatie rondom mantelzorg. Lees bijvoorbeeld hier over hoe je je eigen bijdrage bij wlz en wmo kunt beperken.

Wat doet Fello:

  • Overzichtelijke (familie)agenda: Met Fello hebben jullie samen een nieuwe agenda. En zie je in één oogopslag wie wat wanneer gaat doen.
  • Iedereen is op de hoogte: Is er een nieuwe afspraak? Of een nieuwe chat? Dan krijgt meteen iedereen een seintje.
  • Prettig samen zorgen: Je familie en je vrienden komen samen in een zorggroep. Zodat iedereen een handje meehelpt.

Download voor iOS  Download voor Android

Of maak een account aan >

 Iedereen weet wat hij moet doen en neemt hier ook de verantwoordelijkheid voor. Wat een verlichting. Super! - Glenn uit Rotterdam 

Waarom Fello en Dela

In 2014 is Fello ontstaan met als doel families te helpen voor elkaar te zorgen en om samen de zorg te verdelen en te dragen. De gedeelde familie agenda geeft invulling aan de basisgedachte van DELA, ‘samen sta je sterker en kun je méér bereiken'. Fello levert zo een positieve bijdrage aan het verbinden van mensen en daarmee aan de kracht van de coöperatie.

Zie ook: https://getfello.com/fello-maakt-reuzensprong

Samenwerken?

DELA Innovation Lab ziet jonge bedrijven, startups, nieuwe initiatieven als een grote toegevoegde waarde voor de maatschappij en als motor van de economie. We komen graag in contact om te kijken of en hoe we in een eventuele samenwerking meer voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op