• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Portfolio Voor Elkaar

Fello

Missie: Fello helpt mantelzorgende medewerkers zorgeloos te werken. Met Fello maak je voor collega's met zorgtaken echt verschil. De coaches denken met hen mee en nemen regelgedoe over. Zo hebben medewerkers in organisaties minder aan hun hoofd. Thuis én op het werk.

Internal Venturing

Missie: het vinden en vormen van een oplossing die mantelzorgers ondersteunt. Internal Venturing zet zijn tanden in vraagstukken waar mantelzorgers in vastlopen en het gevoel hebben er alleen voor te staan omdat de problemen te lastig zijn om zelf op te lossen. Dit initiatief onderzoekt of en hoe ze vanuit de kracht van het collectief een oplossing kunnen ontwikkelen waarin we het samen wél voor elkaar krijgen.

M&A

Missie: meer maatschappelijke impact door samenwerking en synergie. Met investeringen en overnames verbindt Voor Elkaar een groep van sociale ondernemers aan elkaar. Door hun krachten te bundelen bieden zij samen producten en diensten aan om mensen die vastlopen te  helpen. Zo maken zij samen de impact die wij allemaal willen bereiken. 1+1=3!

Salarise

Missie: samen met werkgevers alle werknemers financieel fit. Salarise is een sociale fintech: samen met werkgevers verbeteren ze het financieel welzijn van werknemers. Door innovatieve software bieden ze medewerkers direct financieel voordeel. Salarise is een waardevolle arbeidsvoorwaarde waarmee de dure schulden worden omgezet naar gezonde leningen.

The right meal

Missie: voor iedereen de juiste maaltijd, ook als je ziek bent. The Right Meal ondersteunt patiënten en naasten bij het kiezen, kopen en koken. Ze bieden voedingsadvies en begeleiding voor thuis die professioneel, praktisch en persoonlijk is. Hun adviezen zijn wetenschappelijk ondersteund en volgen dieet-behandelrichtlijnen en ziekte specifieke richtlijnen.