• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Klup

Klup, dé gezelligste app van Nederland!

Chat met onze medewerkers

Samen kluppen met 50 plussers

Ga erop uit via Klup!

Ben je al bekend met de social app Klup? Deze app is speciaal ontwikkeld voor 50 plussers en heeft als doel het ondernemen van leuke activiteiten en het ontmoeten van gebruikers met dezelfde interesses. In de app vind je een gevarieerd aanbod van activiteiten. Zo zijn er eetklups, kunstklups, wandelklups en ga je vanaf nu ook op reis via Klup. Met al meer dan 25.000 gebruikers in Nederland wordt er flink op los ‘geklupt’..

Wat is er gaaf aan Klup:

  • Effectieve manier van online ontmoeten en offline afspreken
  • Het unieke Klup-gevoel: gezellig, betrokken en actief
  • Innovatief, schaalbaar en sociale impact
 Dankjewel voor het opzetten van Klup! Jullie hebben mijn leven, en ongetwijfeld dat van véél anderen, een geweldig positieve en leuke boost gegeven, mijn dank is groot! - klupper Henk 

Waarom Klup en Dela?

De missie van Klup is om mensen met elkaar te verbinden binnen een actieve community en dit sluit vrijwel naadloos aan bij het gewaagde doel van DELA. Het concept van Klup levert een positieve bijdrage aan het verbinden van DELA leden en de uitstraling (en tevens bewijs) van de kracht van een coöperatie. Door de samenwerking profiteren zowel Klup als DELA van de onderliggende eigenschappen die horen bij een grote onderneming en een startup.

Lees het persbericht

Samenwerken?

DELA Innovation Lab ziet jonge bedrijven, startups, nieuwe initiatieven als een grote toegevoegde waarde voor de maatschappij en als motor van de economie. We komen graag in contact om te kijken of en hoe we in een eventuele samenwerking meer voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op