• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Samenwerking World startup factory

DELA gaat samen met een aantal corporate partners en overheden zoals gemeenten Zoetermeer en Den Haag op zoek naar problemen en oplossingen waarmee ouderen te maken krijgen. Dit gebeurt onder leiding van World Startup Factory (WSF), een bedrijf dat start-ups verder helpt door middel van coaching.

Chat met onze medewerkers

Samenwerking World startup factoryWSF gaat op zoek naar start-ups die zich richten op ‘aging’ en die in de juiste fase van ontwikkeling zitten. De start-ups krijgen een coaching-traject op maat aangeboden, waarmee ze bijvoorbeeld de markt beter inzichtelijk krijgen of het product naar een volgende fase kunnen brengen.

Nieuwe dingen ontwikkelen

Ingrid van Loon, senior projectleider innovatie bij DELA, werkt graag samen met start-ups. "Er hangt een bepaalde energie bij deze bedrijven. Bovendien is het voor een organisatie die al 80 jaar bestaat moeilijk om te komen tot nieuwe domeinen en markten. DELA is bekend van de dood. Het is lastig om buiten dat kader nieuwe dingen te ontwikkelen. Als je samenwerkt met jonge bedrijven kun je van elkaars kwaliteiten gebruikmaken en van elkaar leren."