• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Before you leave app stopt per 1 september 2019

Before you leave is dé app om​​​​​ herinneringen te bewaren. In deze app geef je met gemak een onvergetelijk levensverhaal vorm. Over wie je bent, wat je meemaakte en hoe je over dingen denkt.

Chat met onze medewerkers

Waarom stoppen we...

Ruim twee jaar geleden bouwden we de app Before you leave. Onze eerste corporate start-up, waar we met een aantal collega’s met veel passie aan gewerkt hebben. Waar we met gesproken hebben met heel veel palliatieve mensen en hun naasten. Een app waar we van zijn gaan houden. En toch zijn we niet in staat gebleken om met Before You Leave een oplossing te maken voor de doelgroep en hun probleem. Ook dat hoort bij innovatie.

Met de app wilden we mensen helpen om mooie gesprekken te voeren met palliatieve patiënten. Deze mooie gesprekken worden als zeer waardevol ervaren, maar Before you leave geeft helaas geen meerwaarde. Vandaar dat we per 1 september de app uit de app- en playstore halen. De gebruikers zijn hier al over geïnformeerd.

Bedankt!

We willen alle mensen die hebben bijgedragen aan dit project en ook de gebruikers van Before You Leave bedanken voor het vertrouwen in ons en voor alle mooie verhalen en feedback.

Heb je hier nog vragen over? Stuur dan een e-mail naar info@beforeyouleave.nl

Samenwerken?

DELA Innovation Lab ziet jonge bedrijven, startups, nieuwe initiatieven als een grote toegevoegde waarde voor de maatschappij en als motor van de economie. We komen graag in contact om te kijken of en hoe we in een eventuele samenwerking meer voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op