• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Before you leave app

Before you leave is dé app om​​​​​ herinneringen te bewaren. In deze app geef je met gemak een onvergetelijk levensverhaal vorm. Over wie je bent, wat je meemaakte en hoe je over dingen denkt.

Chat met onze medewerkers

Voordelen van de app:

  • Leg met gemak de verschillende periodes en gebeurtenissen in je leven vast. Maak duidelijk wie je bent, wat je meemaakte en hoe je over dingen denkt.
  • Zo bouw je een mooie verzameling van antwoorden. Over feitelijke gebeurtenissen, gevoelens, wensen, dromen en gedachten.
  • Je kunt anderen uitnodigen om mee te lezen, en hun belevenissen met jou toe te voegen.

Zo werkt Before you leave:

  • Kies uit de vele vragenkaartjes en laat je interviewen door de app. over vroeger, nu en ooit. De app bevat honderden vragen, waar je zelf misschien niet op was gekomen. Soms luchtig, soms diepgaand.
  • Je kunt de vragen aan jezelf stellen en zelf beantwoorden. Of ze juist voorleggen aan iemand van wie je houdt.
  • De antwoorden kun je als tekst, geluidsfragment, foto of videootje opslaan in de app. Zo ontstaat een persoonlijke verzameling van herinneringen.
  • Het wordt pas echt waardevol als je familie en vrienden uitnodigt. Zij kunnen jouw antwoorden dan steeds bekijken en vragen kiezen om aan jou te stellen. Bijvoorbeeld vragen die gaan over jullie samen. Bij elk antwoord kun je ervoor kiezen of je het voor jezelf wilt houden of met hen wilt delen.

Download voor iOS  Download voor Android

 Ik vind deze app geweldig. Je kunt de vragen doorlopen en ook verslaan. Foto’s en video’s uploaden en berichten inspreken. Er worden vragen gesteld die je na laten denken over jouw verleden, heden en toekomst. Ik heb er heel veel plezier in. Je kunt van alles noteren en vertellen. Delen met mensen die je zelf kunt uitnodigen of alleen voor jezelf in wilt vullen. Je leven beschrijven aan de hand van deze vragen is een fantastische tool en ik maak daar dankbaar gebruik van. Beschrijf mijn wensen, deel mijn mooiste muziek, laat de leukste foto’s en filmpjes achter, spreek een boodschap in. Nu de mogelijkheid er nog is. Voor degenen die ik ooit achter moet gaan laten. Want tenslotte is dit het laatste feestje wat jij zelf kunt organiseren. - Gastouderbureau Charno 

Samenwerken?

DELA Innovation Lab ziet jonge bedrijven, startups, nieuwe initiatieven als een grote toegevoegde waarde voor de maatschappij en als motor van de economie. We komen graag in contact om te kijken of en hoe we in een eventuele samenwerking meer voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op