• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Lezing ‘digitale nalatenschap’

 • feb
  22
  2023
  Locatie:
  Crematorium en uitvaartcentrum Waerdse Landen DELA
  Tijd:
  Van 19.00 - 21.00 uur
  Adres:
  Krusemanlaan 5, Heerhugowaard | of via livestream
  E-mail:
 • Je bent van harte welkom

  We laten steeds meer data achter, zowel online als op onze computer en/of telefoon. Ook hebben steeds meer mensen één of meerdere social media-accounts. Dat zorgt voor nieuwe vragen. Want wat moet je daarmee doen na een overlijden? Graag nodigen wij je uit voor een boeiende lezing over digitale nalatenschap op woensdag 22 februari van 19.00 tot 21.00 uur.

  De lezing wordt gegeven door Sander van der Meer. Sander is expert op het gebied van digitale nazorg en ook bekend van radio en tv. Iedereen is welkom, ook als je niet bij ons verzekerd bent. Deelname is gratis. Je kunt de lezing ook via een livestream bijwonen. De link ontvang je vooraf per e-mail.

  Kom je ook?

  Je kunt je aanmelden tot en met 20 februari door een e-mail te sturen naar events@dela.org. Laat je hierbij ook weten of je naar het crematorium komt of de lezing via een livestream wilt bijwonen?

  Wat kun je verwachten?

  Sander van der Meer is expert op het gebied van digitale nazorg en ook bekend van radio en tv. Tijdens de lezing vertelt Sander je onder andere over de digitale erfenis, online nalatenschap en dierbare data op apparatuur of in de cloud van een overledene. Ook gaat hij in op de wet- en regelgeving en de (on) mogelijkheden in deze digitale tijd.

  Een levendige presentatie waarin emotie en humor elkaar afwisselen. Met actuele voorbeelden en praktische tips om je aan het denken te zetten. Natuurlijk kun je ook eigen vragen stellen. Na afloop van de lezing kunt u informeel samen napraten onder het genot van een drankje.